Söin tänään Amican lounasruokalassa paistettua haukea. File oli ehkä noin 1000g hauesta pyrstöpala nahkoineen. Oletus oli tietysti että siellä on ruotoja koska pala oli ehjä. Mutta eipä ollutkaan piikin piikkiä ? Kysymys että miten temppu tehdään
Makukin oli ihan kohdallaan vaikkakin aika leivitysvoittoinen kuten valmis/laitospaistokala yleensäkkin.
Ruodoton paistettu hauki
Alueen säännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Re: Ruodoton paistettu hauki
Hauen viimeisessä kolmanneksessa ei ole ikinä ruotoja ollutkaan.
-jka-
"The chase is better, than a catch"
"The chase is better, than a catch"
Re: Ruodoton paistettu hauki
Siis selkä- ja eväruotojen lisäksi ei vatsaontelon takapuolelle jää muita ruotoja.
Re: Ruodoton paistettu hauki
Täällä keski-Suomessa taitaa olla ihan eri haukia kuin muualla ?
Ei ruodot toki isoja ole mutta ei niitä lapsille viitsi syöttää.
Ei ruodot toki isoja ole mutta ei niitä lapsille viitsi syöttää.
- Liitteet
-
- hauki1.gif (7.54 KiB) Katsottu 3229 kertaa
Re: Ruodoton paistettu hauki
Hauen fileeraus ruodottomaksi ei ole mikään mahdoton homma: Ohjeet esim. tuolta: http://www.kalamies.com/Uusimmat/kalami ... so-24.html