Happy Anglerin nettikauppa

Alueen säännöt
Tänne voi antaa palautetta kokemistasi "vääryyksistä" tai "hyvyyksistä". Missä homma toimii ja missä ei..kallista vai ei..
kus...sta vai hyväntekeväisyyttä. ym. Tänne voit myös ilmoittaa jos sinulta on varastettu tavaraa.
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
jyriwaida
Viestit: 295
Liittynyt: 07:05:45 16.02.2017

Happy Anglerin nettikauppa

Viesti Kirjoittaja jyriwaida »

Olen yrittänyt monta kertaa tilata pari jerkkiä ja pikkukamaa Happy Anglerin (Hong Kongin kalastusvälineitä myyvä sivu) sivuilta.Kuljetuksen piti olla ilmainen yli 20e ostoksille,tarjouskoodi ihan oikein kirjoitettuna ei kelpaa ja loppuhintaan tulee aina postimaksu. :keppiä: Kahden tilaamani jerkin määrä nousi korissa kerran kaksinkertaiseksi ja sitten nelinkertaiseksi.Sitten sivusto ilmoittaa,että jerkkiä ei ole noin montaa kappaletta varastossa.Eilen yritin tilausta kaksi kertaa ja tänään useamman kerran.Aikaa on kulunut yli tunti ja en saanut tilattua jerkkejä :mailahteri: .
KaitsuH
Viestit: 180
Liittynyt: 08:32:06 25.07.2011

Re: Happy Anglerin nettikauppa

Viesti Kirjoittaja KaitsuH »

Joo o. Tilasin tiistaina nettikaupasta Garminin luotaimen, kohteena lähi-Honkkari. Toimitusajaksi ilmoitettiin 2-3 päivää. Ihmettelin, kun ei tule tilausvahvistusta, ei mitään muutakaan tietoa, mutta Happyanglerin mainoksia paukkuu postiin päivittäin. Soitin sitten äsken maksulliseen numeroonsa. Kuulemma laskussa "jotain häikkää". Minun pitäisi nyt itse mennä pankkitililleni tarkistamaan, onko tililtäni veloitettu ja mitä, ja sitten ottaa heihin uudelleen yhteyttä.

Eivät sitten edes viitsineet ilmoittaa moisesta häikästä, olisin hyvin voinut itsekin hakea tuon masiinan.

No, onhan näitä onneksi muitakin liikkeitä. Ei liene tämä nettiputiikki kovin pitkäikäinen.
jyriwaida
Viestit: 295
Liittynyt: 07:05:45 16.02.2017

Happy Anglerin nettikauppa

Viesti Kirjoittaja jyriwaida »

Nettiliikkeessä on myynnissä ABU Cardinal II STX 2500 kela,jossa on ns. tuplakampi=2 kammennuppea kuten hyrräkeloissa.Tuotekuvassa on kuva kelasta,jossa on tavallinen kampi.Kirjoitin asiasta ja vastaus on suunilleen seuraava: Kiitos huomiosta.Kelaa on tosiaan jäljellä enää tuplakammellisena versiona.Tiedustelen kuvaa maahantuojalta.
18 päivää myöhemmin mitään ei ole tapahtunut.Kelasta OLI aiemmin kuva myös tuplakammella ,miksi se poistettiin? Moniko lukee tekstin huolimattomasti tai vaikka todella väsyneenä ja tilaa tuotteen kuvan perusteella?Siksi :keppiä: ja autsz .
jyriwaida
Viestit: 295
Liittynyt: 07:05:45 16.02.2017

Re: Happy Anglerin nettikauppa

Viesti Kirjoittaja jyriwaida »

Asiantuntemusta HAn tyyliin.He myyvät haspelisettiä,jossa 198cm 35g max.vapaan kuuluu Okuma Ceymar 10 ul-kela .Kysyin onko kela liian pieni settiin ja mainitsin vielä kelaan mahtuvan 100m 0,06mm kuitusiimaa,joka kestää n.4 kg.
Vastaus noin suunilleen: Siimatilavuus 100m/ 0,18mm monofiiliä .Kuitusiimaa mahtuu mahtuu vähemmän.Tarkoitti 0,18mm kuitua mahtuu vähemmän,selvä.Mielestäni setti on ihan tasapainoinen.Montakohan settiä on palautettu netistä ostettuna. Vapa on medium-heavy toiminnaltaan ja kela selvä ul-kela.Siitä risut firmalle,jolla on parhaat nettisivut mutta asiantuntemus hukassa.
Vastaa Viestiin