Tee se itse Kebab

Alueen säännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Avatar
sampukka
Mr. Valkosipulipuristin
Viestit: 3521
Liittynyt: 21:54:25 13.11.2005

Re: Tee se itse Kebab

Viesti Kirjoittaja sampukka »

Ja kohta taas lihaa uuniin.
kilo poroa ja 700g nautasikaa.

T: Sami
Devonit ja niihin liittyvä kirjallisuus kiinnostaa.

Tuolta löytyy tekeleitäni.
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 17&t=53652
Avatar
joppe
Uimaopettaja
Viestit: 1787
Liittynyt: 20:51:00 07.11.2005

Re: Tee se itse Kebab

Viesti Kirjoittaja joppe »

Meillä toi nainen sai kunigasidean ja päätti ettei punaista lihaa enään syö. Aika moni herkku on mennyt uusiksi kuten myös kebab. Kalkkunan jauhelihasta tuli tehtyä pötkö. Yllättävän hyvää oli tuollakin tavoin. Olisi hieman kaivannut muitakin mausteita kuin aromisuolan ja pippurin.
Avatar
lapamato
Mr. KePu
Viestit: 1174
Liittynyt: 18:44:43 11.01.2006
Paikkakunta: Monaco

Re: Tee se itse Kebab

Viesti Kirjoittaja lapamato »

-Nälkä lähtee syömällä ja nainen juomalla-

Matti Nykäsen sanoin: "Jos mies on lomalla, naiset pitää turpansa kiinni"
Avatar
teeaa
Viestit: 17
Liittynyt: 20:25:58 10.06.2006
Paikkakunta: Tampere

Re: Tee se itse Kebab

Viesti Kirjoittaja teeaa »

http://www.xn--mttmestari-q5a2t.fi/rese ... inen-ohje/
tätä ajattelin kokeilla tänään, kebelastuja onkin pakkasessa jo valmiina. Lisukkeet + Lidlin valkosipulikastiketta.
Vastaa Viestiin