Lowrance LMS-332C & Navionics Gold 51G

Alueen säännöt
Tänne kaikki myynti- ja annetaan vuokralle -ilmoitukset liittyen kalastukseen, veneilyyn ja retkeilyyn. Myynti-ilmoituksiin tulee laittaa hintapyyntö, jota ostajat voivat halutessaan yrittää tinkiä. HUOM! Ketjun aloittajana voit lukita oman ketjusi kaupanteon päätyttyä. Sivuston ulkopuoliset myynti- ja huutoilmoitukset voit laittaa tänne. --- Myyntipalstan kehityskeskustelu -- Kalamies.com foorumin yleissäännöt -- Kalamies.com tori
:!: Myyjän Opas + Ostajan Opas :!:
Avatar
tkb76
Viestit: 858
Liittynyt: 20:47:32 30.10.2006
Paikkakunta: Ylöjärvi

Lowrance LMS-332C & Navionics Gold 51G

Viesti Kirjoittaja tkb76 »

Laitetaas myyntiin josko täysin toimiva ja kunnossa oleva laite saisi uuden kodin. Eli Lowrance LMS-332C kaikuluotain/plotteri compo + Suomen järvet karttakortti (gold 51g). Laitteeseen kertaalleen taku vaihdettu ulkoinen antenni ja sen jälkeen on pelannut jo jokusen vuoden täysin moitteetta. Alkuperäinen pahvilaatikkokin saattaanee vielä löytyä mukaan.

Tästä linkistä näet laitteen. Valitettavasti tekniset tiedot puuttuvat

Lowrance LMS-332C

Kartta on suomen järvet mistä löytyy isoimmat vesistömme. Kortilta ei löydy merialueita.

Hinnnasta nyt oikein tiedä, mutta kun tänne jokin on laitettava niin lähdetään 500€ kaikkine kilkkeineen liikkeelle ja tarjouksia otetaan vastaan. Tarjoukset mielellään YV.nä tai sitten sähköpostiin [email protected].

Rohkeasti vaan tarjoamaan olen daivaassa
Autuaita ovat puupäät sillä he eivät huku.