160 + 1 ja perkausvireo.
Alueen säännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
160 + 1 ja perkausvireo.
- Liitteet
-
- 160 + 1.jpg (174.51 KiB) Katsottu 7873 kertaa
- Royal Trude
- Koko Kansan Tenaleidi
- Viestit: 15175
- Liittynyt: 20:17:16 06.11.2005
- Paikkakunta: Espoo, Tuusula, Keminmaa
- Viesti:
Re: 160 + 1
Eppäilen, että tuosta tulee maailman parasta paistokalaa.
Jää silakat, muikut, ym. piiiiiiiiitkälle taakse.
Pitää itsekkin yrittää saada silakkaverkot veteen juuri jäidenlähdön aikaan, jos
vaikka sais norssia.
Jää silakat, muikut, ym. piiiiiiiiitkälle taakse.
Pitää itsekkin yrittää saada silakkaverkot veteen juuri jäidenlähdön aikaan, jos
vaikka sais norssia.
Re: 160 + 1
Aijai, on siina HERKKUkurkkua tarjolla. Kun vain tietäisi mistä kuoreita saisi...
Älä syö keltaista lunta
Re: 160 + 1
Isä opetti aikoinaan tekemään kuoreista/norsseista "sherbaa", eli rantakalaa.
Putsaus, sit kalat paistinpannulle, kaada vettä niiden päälle, et just peittyy.
Sipulia ja nyrkillinen voita, pippuria, suolaa (ken käyttää) ja antaa hiljaa keitoksen "hymyillä ja a'vot, se on siin.
Ei voi olla muuta kuin hyvää.
Putsaus, sit kalat paistinpannulle, kaada vettä niiden päälle, et just peittyy.
Sipulia ja nyrkillinen voita, pippuria, suolaa (ken käyttää) ja antaa hiljaa keitoksen "hymyillä ja a'vot, se on siin.
Ei voi olla muuta kuin hyvää.
Jo vain.
Re: 160 + 1
Joo..
Mielestäni parhaita paistokaloja.
Ei muuta, kun ripaus suolaa ja voissa paistamaan.
On kuitenkin hyvä odottaa seuraavaan päivään, koska samana päivänä ongitut ei pysy muodossaan, vaan tahtovat hyppiä pois pannulta (vääntyilevät, kuten muutkin tuoreet kalat)
>Kevyt savustus myös hyvä juttu ja kalakukkovärkkinäkin mainio.
- eero -
Mielestäni parhaita paistokaloja.
Ei muuta, kun ripaus suolaa ja voissa paistamaan.
On kuitenkin hyvä odottaa seuraavaan päivään, koska samana päivänä ongitut ei pysy muodossaan, vaan tahtovat hyppiä pois pannulta (vääntyilevät, kuten muutkin tuoreet kalat)
>Kevyt savustus myös hyvä juttu ja kalakukkovärkkinäkin mainio.
- eero -
Kyllä vintillä leipää olis... muttaku lapset söi portaat!
Re: 160 + 1
Pari kuvaa lisää...
- Liitteet
-
- Pohjalle sopii ruukiinen näkkäri..
- Kukko1.jpg (141.86 KiB) Katsottu 7709 kertaa
-
- Kerroksittain norssia ja raitalihaa, jos pääsiäisenä sitä Siwasta sais, joten suikalepossua vähän sekaan.
- kukko2.jpg (134.21 KiB) Katsottu 7708 kertaa
-
- Mäti tilkkeeks :-)
Ja lisää kerroksia suolaa unohtamatta. - kukko3.jpg (134.14 KiB) Katsottu 7708 kertaa
- Mäti tilkkeeks :-)
-
- Ja ruis/vehnätaikinasta kuori päälle.
Ja uuniin 125 °C pitkäksi aikaa - kukko4.jpg (174.76 KiB) Katsottu 7708 kertaa
- Ja ruis/vehnätaikinasta kuori päälle.
-
- Osa pannulle voin ja suolan kanssa..
- Pannulle.jpg (140.79 KiB) Katsottu 7708 kertaa
-
- Kääntö ja jäähdytys. Ja eiku syömään.
- Kääntö.jpg (171 KiB) Katsottu 7708 kertaa
Re: 160 + 1
Nuo DC:n kokkailut ainakin näyttävät tosi herkullisilta...
ja taitaa olla makukin kyllä kohillaan !
ja taitaa olla makukin kyllä kohillaan !
You’ll Never Walk Alone - Liverpool FC
Champions League: 1977 1978 1981 1984 2005 UEFA Cup 1973 1976 2001
League Champions 1901 1906 1922 1923 1947 1964 1966 1973 1976 1977 1979 1980 1982 1983 1984 1986 1988 1990
Champions League: 1977 1978 1981 1984 2005 UEFA Cup 1973 1976 2001
League Champions 1901 1906 1922 1923 1947 1964 1966 1973 1976 1977 1979 1980 1982 1983 1984 1986 1988 1990
- vlasek
- Provoileva muskelipökiö
- Viestit: 13103
- Liittynyt: 00:09:58 02.09.2007
- Paikkakunta: Träshscandal
Re: 160 + 1
No helvetti. Toihan näyttäs pätevältä. Hustlataanko jossain norssia?
"Jävla skogsfinnar, flytta tillbaka till mongoliet
Re: 160 + 1
Tässä patakukkoa kypsänä..
Kuumana liian pehmeää, että saisi nätisti leikattua.
Ruodoista ei mitään hajua..
Kuumana liian pehmeää, että saisi nätisti leikattua.
Ruodoista ei mitään hajua..
- Liitteet
-
- Kypsä.jpg (118.66 KiB) Katsottu 7652 kertaa
Re: 160 + 1
Hailuodon suunnalla paistavat uuninpellillä rapeiksi norssit ja hyvää on.
Mutta on se kyllä pannulla paistettunakin herkkua, on on.
Mutta on se kyllä pannulla paistettunakin herkkua, on on.
Re: 160 + 1
Joo, näyttää hyvälle, mut.... ja varmaan onkin. Mut Eetu, myönnä- et löytäny ahvenia
Arvaa vittu mitä? PATASYDÄN!
Re: 160 + 1
Tiesin norssipaikan, tein yhden reijän ja ongin siitä jonkin aikaa, sain yhden pasurin ja 101 norssia.juhamj kirjoitti:Joo, näyttää hyvälle, mut.... ja varmaan onkin. Mut Eetu, myönnä- et löytäny ahvenia
Juniorit onki loput ja nopeella laskemisella yhteensä 160 + 1, eli ahvenet ei kiusanneet
Mutta jos ens viikolla raitpaitoja etsimään.
Re: 160 + 1
Norssit toimivat myös mahtavasti epsanjalaistyyppisenä seurusteluruokana, pyöräytys jauhoissa ja öljyyn tirisemään, nautitaan valkosipulimajon ja kylmän oluen kera. Toimii.
Kalastusta ilman sukkiksia jo vuosikymmenien ajan.
Re: 160 + 1
Niin näyttää käyvän. Dc vaan vääntää puukkoa... mä haluun kanssa.Atomi kirjoitti:Sehän käy, kuin "luomisen työ".
Jos silakka verkoilla sais heti jäidenlähdön aikaan, kun haavi/liippi on vielä "vaiheessa".