Sponsored by

WPC Finland loppukilpailu 3.9 2016

Käyttäjän arvio:  / 1
HuonoinParas 
Share

 

Tampereen Laukontorilla kalastusaiheisia aktiviteetteja varsinkin perheen nuorille

1 resizedWorld Predator Classic Finland eli WPC Finland 2016 on viidestä karsintakilpailusta koostunut kokonaisuus joka kulminoituu finaaliin Tampereen Pyhäjärvellä 3.9 2016.

35 venekuntaa kisaa kolmen pisimmän ahvenen ja kuhan sekä pisimmän hauen yhteismitasta

Loppukilpailuun, joka järjestetään Tampereen Pyhäjärvellä, osallistuu noin 35 venekuntaa. Voittajavenekunta lunastaa osallistumisoikeuden Hollannissa järjestettävään maailmanlaajuiseen WPC-tapahtumaan kesällä 2017.

Kilpailussa kisataan kolmen suurimman ahvenen ja kuhan sekä pisimmän hauen yhteismitassa. Kyseessä on heittokalastuskilpailu, jossa kalat vapautetaan pyyntitapahtuman päätteeksi.

 3. resized

Aktiviteetteja varsinkin lapsille ja nuorille

Tapahtuman kisakeskuksena toimii Tampereen keskustan eteläosassa sijaitseva Laukontori. Alueelle pystytetään teltta jossa on paikat 150 henkilölle ja jossa voi seurata kilpailun etenemistä reaaliajassa. Palkintojenjako tapahtuu myös teltassa kisan päätyttyä. Teltassa on ruoka- ja juomatarjoilu.

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö SVK on paikalla klo 12-19 ajankohtaisella “Koolla on väliä” –kampanjallaan ja alueelle tulee lapsiperheille suuntautuva Kalapolku jonka varrella pääsee pohtimaan kalastukseen liittyviä kysymyksiä. Kisakeskuksessa esitellään myös uusi nuorten kalastusseura, Fisuun Tampere.

Kisa-alueen ohjelma keskittyy pitkälti tuleviin kalastajiin eli lapsille on tarjolla runsaasti aktiviteettejä. Perheen pienimmille Laukontorilla järjestetään mm. heittokoulu jossa opetellaan virvelillä heittämistä. Vieheellä kohdealtaaseen osuneet palkitaan Rapalan tarjoamalla kalastusaiheisella palkinnolla.

4. resized

Alueella on myös runsaasti kalastustuotteiden ja vene-elektroniikan esittelyä josta vastaavat mm. Minn Kota, Raymarine, Humminbird ja Okuma.

WPC Finland loppukilpailu järjestetään 3.9 2016. Kisa-aika klo. 9-17.30 Tampereen Pyhäjärvellä. Kisakeskuksena toimii Laukontori, kisakeskuksessa tarjoilu klo 23.00 asti.

 6. resized

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt