Sponsored by

WPC Finland, Pirkanmaan osakilpailu

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 
Share

pirkanmaaTässä vaiheessa, kun WPC Finland –karsintakisoja on järjestetty kaksin kappalein on sopiva aika nostaa esiin Pirkanmaan osakilpailu eli K.P Baits Classic joka järjestetään Ikaalisten Kyrösjärvellä 16.7 2016.

Pertti Järvelin joka toimii kisojen yhteyshenkilönä kertoo että  Kyrösjärvi, jossa kisa järjestetään, on Suomen järvien suuruusjärjestyksessä sijalla 48. Järvi on virkistykalastajien suosiossa ja se kiinnostaa varsinkin jigikalastajia vahvojen ahven- kuha- ja haukikantojensa ansiosta.

 

 

Järvelinin mukaan kisan lopputulokseen tulee vahvasti vaikuttamaan harjoittelun määrä kalastusosaamisen lisäksi. Ennen varsinaista kilpailua kissajien pitäisi nimittäin löytää isot ahvenet ja kuhat. Isot kuhat löytyvät miehen mukaan usein selkäpateilta mutta ahventen liikkeistä ei aina voi tietää.

Vieheiden värimaailmasta Järvelin nostaa esiin niin sanotun luonnonvärin eli pinkin ja värimaailmaltaan sinivoittoiset jigit. Heittokalastus jai sot kuhat tulevat Järvelinin arvion mukaan näyttelemään avainosaa Pirkanmaan kisassa.

Voittajajoukueen yhteistulokseksi Järvelin povaa 322 senttiä ja kisan suurimman hauen pituudeksi hän veikkaa 105 senttiä. Nähtäväksi jää, pitävätkö arvaukset paikkansa vai pystyvätkö huippujoukkueet arvattuakin kovempiin tuloksiin.

Kisakeskuksena kilpailussa toimii Ikaalisten kylpylä joka tarjoaa myös majoitusta, kisamaksu on 130 euroa. Osallistujien määrää kilpailuun ei ole rajattu eli vielä ehtii ilmoittautumaan mukaan!

IMG 4612-2

Kisajärjestäjä: Jigi –cup Prokalastus

Laskuluiskat: www.kuhamaa.fi/veneluiskat/kyrosjarvi.htm

Majoitusta: www.rantasipi.fi/hotellit-ja-kylpylat/ikaalisten-kylpyla

Yhteyshenkilöt:

Harri Kolu, 045 3242742, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pertti Järvelin, 040 7417557, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja kisasta ja ilmoittautumiset:

www.jigicup.fi

www.wpcfinland.fi

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt