Kirjautuminen

Brändössä perhostelemassa 2007

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 
Share
Kävimme Antin kanssa Brändössä etsimässä taimenia parin päivän ajan. Kelit oli ihan arsesta ja taimeniakaan ei näkynyt. Kirjolohiakaan ei ollut nyt istutettu tänä vuonna meille, heh.
Nalli Palaa .

Lähdettiin pikapäätöskellä reissulle, perhokalastelemaan. Keli mantereen puolella oli kurja, niin säätietotusta seuraamalla Saaristossa olisi inhimillsemmät kelit.


Lähdimme silleen, että kerkeäisimme klo 11 lauttaan, utta sunnuntaina ei moista lähtenyt. Seuraava onneksi tuli paikalle, kun keli alkoi asettumaan.


M/S Viggen

Suuntasimme siis Ahvenanmaalle, tarkalleen Brändööseen. Taimenia oli kuulemma näkynyt, mutta... Kelit olivat saarella tosissaan hyvät. Aika tyyntä ja puolipilvistä. Ilma oli illalla tyyni ja komea, kelpasi rannoilla kulkea ja kalastella.


Laxudden

Aloitin omalla, tutulla mertsarijahtiin tehdyllä paketillä. Pikku-Toffo ja Opti-DF. Attackin slow-sink ampparilla höystettynä. Noi lyhyet kepit on todella maukkaita käsiteltäviä rannalta meritaimenia jahdatessa.


Toffo ja Looppi


Ekana päivänä saldo oli tasan 0. Tasainen suoritus näkyi myös seuraavana päivänä. Maanantain suurimmat saavutukset olivat meduusa-perholla ja Bucktaili-perhon polttomurha. Vesi oli lämmintä ja kirkasta. Kivat kelit kahlata. Tuuli vaan yltyi helvetillisiin lukemiin.


Kahlaaja


Kyllähän sitä kaikkemme yritettiin...


Popfleyes

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt