Kirjautuminen

Kymijoen junioripäivä 2011

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 
Share

Järjestyksessään neljäs Kymijoen junioripäivä järjestetään 3.9.2011 klo 10.00 alkaen. Paikkana toimii totuttuun tapaan Korkeakosken heittolaituri ja Korkeakosken soutualue. Tilaisuus on avoin kaikille lohenkalastuksesta kiinnostuneille alle 18-vuotiaille.

.

 

Monenmoista nähtävää

 

Päivän aikana on mahdollisuus tutustua lohen spinflugakalastukseen, perhonsidontaan, kalankäsittelyyn ja tietysti lohensoutuun. Soutamaan haluavien on syytä varata mukaan omat pelastusliivit, mutta kaupan kautta  ei tarvitse mennä, lainaliivejä on jonkin verran saatavilla. Ensimmäisenä vuonna ainoat lohet tulivat nimenomaan soutamalla, mutta viime vuonna perhovavat taipuivat paremmin.

 

 

Tapahtuma talkooväen voimin

 

Tapahtuman taustalla on joukko Kalamies.comin käyttäjiä jotka haluavat madaltaa kynnystä lasten kalastusharrastuksen aloittamiseen. Koko tapahtuma on siis kasattu täysin talkoo voimin ja siitä suuri hatun nosto koko talkooporukalle.

 

Ilmoittautuminen

 

Tapahtumaan on syytä ilmoittautua noin viikkoa ennen. Näin tiedämme haalia  riittävän määrän varusteita ja ruokaa. Lohisoppaa on perinteisesti  riittänyt myös vanhemmillekin ja siitä on mahdollisuus maksaa pieni  kannatusmaksu tapahtumasta löytyvään lippaaseen. Ilmoittaudu  mahdollisimman ajoissa ja ilmoita samalla mahdolliset allergiat. Toivomme  myös, että alle 10-vuotiaita ei jätetä tapahtumaan ilman vanhempia.  Ilmoittautumiset ja lisätietoa sami.forsell(ät)itella.com tai anssi.lehtinen(ät)kalamies.com

 

 

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt