Kirjautuminen

Kymijoen Junioripäivä 2010

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 
Share

KMC junnupäivät

 Hei, sinä alle 18-vuotias kalastaja. Kiinnostaako lohenkalastus, mutta kalapaikoille on vaikea päästä, eikä oikein tiedä miten siellä kalastetaan. Tai riittääkö mökillä haukien pyynnissä käytetty virveli? Mitä siellä heitellään? Minne? Koska tulee kalaa? Voiko sinne mennä, vaikka ei tiedä lajista mitään? Vai oletko kenties aikuinen, jonka lasta kiinnostaa kalastus, mutta et itse ole lajia opetellut? Mutta olisi mukava, jos lapsi pääsisi kokeilemaan onneaan lohien ja taimenten parissa?

 

Vastasitko KYLLÄ? Juuri tätä varten on järjestetty Kymijoen Junioripäivä. Se on nuorille suunnattu kalastustapahtuma, joka pidetään kuumimpaan lohenpyyntiaikaan, Etelä-Suomen lohiparatiisissa, Korkeakoskella 28.8.2010 klo 10-18.

 

.

Tapahtuman perusajatus pysyy viime vuosien kanssa samana, eli järjestetään nuorille mahdollisuus tutustua lohenkalastukseen Etelä-Suomen parhailla kalapaikoilla. Tapahtuma on täysin maksuton, ja edes omat kalastusvälineet eivät ole välttämättömät, vaan paikalta löytyy myös lainavälineistöä. Samoin kuin lahjoituksena saatuja perhoja, koukkuja, painoja ja perukesiimaa. Eli kaikki spinnfluga-kalastukseen tarvittava. Heittolaiturilla on todella kokeneita kalamiehiä, jotka vihkivät nuoret joen paikkoihin ja näyttävät parhaat paikat. Soutukalastuksen saloihin on paikalla opastamassa useita Kymijoen soutukalastuksen taitavia konkareita, joiden kyydissä kalatonkin päivä muodostuu arvokkaaksi oppitunniksi soutukalastuksen saralla. Kaikki järjestetään talkoovoimin, sekä tukijoiden avustuksella. Kukaan tapahtuman järjestäjistä tai siihen osallistujista ei saa palkkaa tai muuta rahallista korvausta työstään, vain hyvän mielen. HUOM! Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla, ketään ei ole vakuutettu. 

 

Korkeakosken kalastusyhtymä tarjoaa luvat laiturille, Kotkan kaupunki soutualueelle sekä Korkeakosken Kalastuskievari ruokaa osallistujille.

 

Keskusteluosiot foorumilla:

 

Yleinen keskustelu(ja talkooavun keruu):

http://www.kalamies.com/foorumi/viewtopic.php?t=39316

 

Kyytinurkka:

http://www.kalamies.com/foorumi/viewtopic.php?t=39317

 


Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumiset:
Anssi Lehtinen Sami Forsell
anssi.lehtinen(ät)kalamies.com Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044-5709676 040-5953797

 

 

 

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt