Kirjautuminen

Share

Uusien Suunto Traverse Alpha Woodland- ja Traverse Alpha Concrete -mallien ulkoasu on saanut inspiraationsa Suomen armeijan käyttämistä maastokuvioista.

Traverse Alpha Woodland -kellossa on tumma, pykälletty, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehä ja vihreä maastokuvioinen ranneke, kun taas Traverse Alpha Concrete -kellon musta, pykälletty, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehä ja harmaa maastokuvioinen "citycamo-ranneke" luovat urbaanimman vaikutelman. Uusien Traverse Alpha -kellojen kestävää ulkoasua korostaa lisäksi kellon näyttöä ympäröivä uusi grafiikka, jossa kompassin asteluvut.

Uudessa Suunto Traverse Alphassa on kaikki tutut ja luotettavat ulkoiluominaisuudet sekä erityisesti kalastukseen, metsästykseen ja vaellukseen kehitettyjä työkaluja. Jopa 100 tunnin paristonkesto GPS-käytössä takaa, että Traverse Alpha sopii myös monen päivän kalareissuille.

Ominaisuuksiin kuuluvat mm. automaattinen laukaustunnistus, kuukalenteri ja POI-tyypit erityisesti polkujen ja tärkeiden paikkojen kuten eläinten jälkien merkitsemiseen.

Kaikenlaisessa maastossa liikkuminen on tehty mahdolliseksi uusilla alueilla navigointia helpottavilla ominaisuuksilla, kuten integroidulla GPS/GLONASS-reittinavigoinnilla (sis. paluureitin tallennuksen), elektronisella kompassilla ja FusedAlti™-toiminnolla.

Suunto Traverse Alpha Woodland ja Concrete tulevat myyntiin tänään 12.9. 499 euron suositushintaan.

Lisätietoja kelloista löytyy osoitteesta www.suunto.com/traversealpha

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt