Kirjautuminen

Honkkarin uudistuneet kalastusosastot Vantaalla ja Porvoossa

Käyttäjän arvio:  / 2
HuonoinParas 
Share

Hong Kong uudistaa kalastusosastojaan vauhdilla. Ensimmäisenä uudistuneen Suomenojan lisäksi uutta ilmettä ovat saaneet Vantaan ja Porvoon myymälät.

Kerroimme syksyllä Hong Kongin ensimmäisestä pilottimyymälästä Espoon Suomenojalla, jossa kalastusosaston ilme oli muutettu enemmän kalastus -ja eräilyhenkiseksi. Hyvän palautteen myötä iso Vantaan myymälä sekä Porvoon myymälä ovat saaneet uutta tuoretta ilmettä.

Esillepanoon panostettu

Kalastusta ja eräilyä myyvät osastot ovat kummassakin myymälässä helppo löytää, sillä "maamerkkinä" toimii ruskeaa puuta jäljittelevä Eräolohuone, joka näkyy jo pitkälle sisääntuloon.

Valikoima kattaa kaikkien kotimaisten vapaa-ajan kalastajien kohdekalojen pyyntiin tarkoitettuja varusteita ja ne on aseteltu houkuttelevasti, mutta ennen kaikkea selkeästi esille. On tärkeää, että tämän päivän kalastaja löytää helposti etsimänsä tuotteet, sillä tuotteiden määrä on valtava ja eri merkeissä erot voivat olla huomattavia. Esimerkiksi haukea voi kalastaa monella eri tyylillä ja tätä varten varusteet on jaoteltu selkeästi.

Tuotemerkit hyvin esillä

Kuten muissakin harrastuksissa, on kalastuksessa myös omat vahvat tuotemerkkinsä. Hong Kongista löytyvät kaikki johtavat merkit kuten Rapala, Lowrance, Kuusamo, Savage Gear, Abu, Daiwa, Shimano, Okuma ja niin edelleen. Tuotemerkkien isot logot kertovat asiakkaille missä kukin tuote sijaitsee.

Hong Kongin kalastusverkkokauppa on vahva toimija ja kaikissa myymälöissä onkin myös verkosta ostettujen tuotteiden noutopiste. Samalla tuotteita noutaessaan voi ehkä napata vielä jonkun houkutuksen.

Lisätietoa Hong Kong -kalastuskauppa

 

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt