Kirjautuminen

Raymarine julkaisi uuden Axiom-monitoiminäyttösarjan

Käyttäjän arvio:  / 1
HuonoinParas 
Share

AXIOM Group 2

Raymarine on julkaissut uuden Axiom-nimisen entry level -hintaisen monitoiminäyttösarjan, joka ei takuuvarmasti jätä ketään, varsinkaan kalamiestä, kylmäksi!

 

 

 

AXIOM 9 Front Tilt

Axiom on erittäin helppokäyttöinen jopa suomalaiselle miehelle, joka ei käyttöohjeisiin tutustu.

Axiomia löytyy kolmessa eri koossa, 7", 9" ja 12,1" näytöillä. Uudella erittäin helppokäyttöisellä Lighthouse 3 -alustalla pyöriviin, neljällä ytimellä varustettuihin näyttöihin mahtuu huima määrää uusia ominaisuuksia. Näistä kalastajia kiinnostanee ehkä eniten Realvision 3D -kaikuluotain joka piirtää upeaa 3D-kuvaa veneen alta. Realvision 3D:n lisäksi Axiomista löytyy Chirp Downvision, Chirp Sidevision ja korkeataajuuksinen 200kHz kalastuskaiku, ja mikä parasta, kaikki tämä vain yhdellä anturilla ja täysin ilman kaikubokseja.

Axiom Sonar 4Way

Samalla näytöllä. RealVision 3D, Chirp Downvision, Chirp SideVision ja kalakaiku jakavat saman anturin.

Axiomista löytyy lisäksi aaltojen liikettä korjaava toiminto jonka ansiosta pohja piirtyy tasaisena kuoppaisessakin kelissä ajaessa. Kaikki Axiom-sarjan laitteet on varustettu lasinäytöllä eikä niiden etupanelissa ole yhtään fyysisiä nappeja. Erittäin kirkasta ja terävää näyttöä pystyy seuraamaan eri kulmista ilman että kuvanlaatu kärsii.

AXIOM 12 Right

Axiom-sarja on varustettu tyylikkäällä lasinäytöllä.

Axiom vaikuttaisi olevan varsinainen kalastajan unelma! Näytöt tulevat myyntiin loppukeväästä mutta niihin voi jo nyt käydä tutustumassa Venemessuilla osastolla 5N59. Kalamies.com palaa Axiomsarjaan keväällä fyysisten käyttökokemuksien tiimoilta.

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt