Kirjautuminen

Raymarine on isosti mukana Venemessuilla!

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 
Share

AvauskuvaKalamiehille tarjolla monenmoista herkkua osastolla 5n59

Raymarine on isosti mukana Helsingissä 10-19.2 järjestettävillä VeneBåt-messuilla. Raymarinen osastolla on esillä koko Raymarinen mallisto, josta niin kalamiehille kuin -naisillekin löytyy monenmoista mielenkiintoista ja tutustumisen arvoista laitetta.

 

 

Kaikuluotainten ja karttaplottereiden lisäksi Raymarinen messuosastolta löytyy mm. plotterille kuvia ja videota tallentavia kameroita, langaton CHIRP-tutka joka välittää datan plotterin näytölle WiFillä (helppo asennus jälkikäteen ja turvallinen ratkaisu pienveneissä, erittäin tarkka ja erinomainen kohteiden erottelukyky), uusi Lisätty todellisuus -toiminto Dragonfly Pro -sarjan laitteisiin ja uusi EV-150 autopilotti.

Dragonfly Pro -sarjaan kuuluu lypuhelimen nytll nkyv Listty todellisuus -toiminto

Lisätty Todellisuus -toiminto (Dragonfly Pro) tuo älylaitteelle täysin uusia käyttömahdollisuuksia. 

Listty todellisuus2

Dragonfly Pro -sarjan Lisätty Todellisuus -toiminto käytännössä.

Kalamiehen liikkuminen vesillä tapahtuu yleensä veneellä, mutta muitakin vaihtoehtoja löytyy. Raymarinelta löydät ratkaisut joiden avulla kalastus onnistuu myös kajakista tai vesijetistä käsin. Esimerkiksi Dragonfly Pro -sarjan laitteet soveltuvat hyvin muihinkin vesikulkuneuvoihin kuin pelkästään veneisiin.

Osastolla vierailee pro-kalamiehiä sekä ammattioppaita päivittäin, varsinkin torstaina 16.2. kun messujen teemapäivän ohjelmassa on kalastus. Ystävänpäivänä, tiistaina 14.2. on messuilla naisten teemapäivä ja silloin Kalamimmit Pirkanmaalta ovat osastolla jakamassa omia kalastusvinkkejään. Kalamimmit kisaavat aktiivisesti lähinnä uistelemalla mutta kertovat mielellään heittokalastukseenkin liittyvät vinkkinsä.

Ystvnpivn 14.2. Kalamimmit jakavat kalastusvinkkej messukvijille

Kalamimmit kertovat messuväelle parhaat kalastusvinkkinsä Raymarinen osastolla 14.2

 

Raymarine Finlandin facebook-sivulla on käynnissä kisa, josta muutamat onnekkaat voittavat Wi-Fish kaikuluotaimen. Jos onni ei suosi kisassa niin nopeimmat Raymarinen messuosastolla 5n59 piipahtavat messuvieraat saavat lohdutuspalkinnon. Kisaan pääset osallistumaan tästä: https://www.facebook.com/RaymarineFinland/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

Parhaillaan meneilln olevassa facebook-kisassa voi voittaa Wi-Fish kaikuluotaimen

Osallistu Raymarinen Facebook-sivulla kisaan ja voita Wi-Fish kaikuluotain!

Raymarine on lanseeramassa uuden autopilotin lisäksi kameroita sekä muuta mielenkiintoista hyvinkin pian, kannattaa siis pysyä kuulolla!

 

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt