Kirjautuminen

Kalamiehen opas kaikuluotaimen käyttöön

Käyttäjän arvio:  / 1
HuonoinParas 
Share

Kaikuluotaimet ovat kehittyneet hurjaa vauhtia ja niiden erottelukyky on parantunut jatkuvasti. Vaikka luotaimiin tulee paljon ominaisuuksia, eivät kaikki niitä kuitenkaan hyödynnä. Etelä-Afrikkalainen kaikuluotaimien ja plottereiden käyttöön erikoistunut kalastaja John Easton on julkaissut kätevän oppaan kaikuluotaimen hyödyntämiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

John Eastonin oppaat käsittelevät Lowrancen eri malleja, mutta perustekniikat sopivat kaikkien merkkien käyttäjille. Oppaita on kaksi, toisessa neuvotaan vanhempien Lowrance HDS Gen1 ja 2 -käyttöön ja uudessa kakkososassa käsitellään Gen3 ja erilaiset Chirp-anturitekniikat. Vanhempi on käännetty maahantuojan toimesta suomeksi ja on ladattavissa ilmaiseksi. Uudemmasta Easton pyytää 29,99 dollaria. 

Oppaista selviää kaikki mahdollinen tieto mitä kalamies tarvitsee sekä myös näppäriä asennusvinkkejä. Easton mm. selventää hyvinkin tarkasti minkälaiselta eri antureilla tarkasteltu kala näyttää.

Gen1 ja Gen2-oppaan voi ladata täältä ilmaiseksi: https://www.dropbox.com/s/72o3wqa30hfwq92/FISHERMANS%20GUIDE%20-%20SUOMI.pdf?dl=0

Uuden Gen3-oppaan voi ladata täältä hintaan 29,99 USD http://www.fishtec.co.za/fgs_order.htm

Promovideosta voi katsoa mistä on kyse

 

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt