Kirjautuminen

Lowrance CashBack -kampanja alkanut

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 
Share

Vene-elektroniikkavalmistaja Lowrancen cashback-kampanja on alkanut. 1.9.-31.10.2016 välisenä aikana virallisen jälleenmyyjän kautta ostetuista HDS Gen3-laitteista saa 100-200 euron hyvityksen laitteesta riippuen.

HDS Gen3 -sarja edustaa Lowrancen malliston huippua ja niistä löytyy käytännössä kaikki mitä aktiivinen kalamies tarvitsee. Tehokas prosessori mahdollistaa sujuvan käytön eri tilanteissa ja Gen3 voi toimia koko veneen toimintaa ohjaavana keskusyksikkönä.

Laitteeseen voidaan kytkeä esimerkiksi CHIRP ja Structure Scan –viistoluotain toimimaan samanaikaisesti, jolloin veden alta saadaan valtavasti informaatiota. Gen3:n kautta voidaan hallinnoida myös tutkaa, viihdejärjestelmiä, AIS:ia, MotorGuiden keulasähkömoottoria tai autopilottia. Laite on luonnollisesti yhteensopiva NMEA2000-standardille, joten moottorin tai moottoreiden tiedot saadaan kätevästi näytölle. Omien karttojen teko onnistuu GoFree-palvelun kautta. Laitteen näytön voi myös jakaa suoraan älypuhelimeen mikäli toiselle näkymälle on tarvetta.

Tutustu kampanjaan osoitteessa www.lowrance.com/cashback

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt