Kirjautuminen

WPC:n voitto Suomeen!

Käyttäjän arvio:  / 1
HuonoinParas 
Share


Suomea edustavat Rapalan ProGuide-kalastusoppaat Antti Anttila ja Markku Tiusanen voittivat heittokalastuksen Euroopan mestaruuden Hellevoetsluisissa Hollannissa järjestetyssä World Predator Classic -kilpailussa. Kolmipäiväisessä World Predator Classic -kilpailussa kahden hengen joukkueet kalastavat ahventa, haukea ja kuhaa.

Tavoitteena on jokaisena kilpailupäivänä saada kolme pituudeltaan mahdollisimman suurta ahventa ja kuhaa sekä yksi mahdollisimman pitkä hauki. Anttila ja Tiusanen sijoittuivat 51 venekunnan joukossa ensimmäisenä kilpailupäivänä toiseksi, voittivat toisen kilpailupäivän ja sijoittuivat viimeisenä kilpailupäivänä neljänneksi.

Anttila ja Tiusanen osallistuivat kolmatta kertaa World Predator Classic -kilpailuun ja kruunasivat aikaisempien vuosien mainion menestyksensä ykkössijalla. Kovatasoisen keskieurooppalaisen heittokalastuskilpailun pääsponsorit Rapala VMC, Shimano ja Bass Boat Germany antavat voittajille palkinnoksi arvokkaita kalastustarvikkeita sekä kalastusveneen. Vastuullista heittokalastuskulttuuria edistävä tapahtuma on Euroopan seuratuin kalastuskilpailu, johon osallistui tänä vuonna urheilukalastajia 21 maasta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalamies.com ja Kalastus-lehti onnittelevat hienosta suorituksesta – näin saadaan Suomi taas nousuun!

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt