Kirjautuminen

Savage Gear Finezzeen uusi väri ja paksuuksia

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 
Share


Ensimmäiseksi huomio kiinnittyy Finezzessä erikoiseen pakettiin. Vähän aikaa tutkittuaan huomaa, että Savage Gear on ratkaissut mainiolla tavalla kotona puolaamisen ongelman, jossa siimarullaa on viritetty milloin kynään, milloin ovenkahvaan roikkumaan. 

 

 

 

 

Ratkaisu on yksinkertainen: pujotetaan vavan tyviosan kärki paketin yläreunasta roikkumaan, vedetään siima ulos reiästä, sidotaan puolaan ja aletaan kelaamaan. Siima juoksee nätisti sopivan kitkan saattelemana ja rullan pyöriessä paketissa. Nerokasta.

 

 

 

 

 

 

 

Finezzeä on saatavilla kahta eri väriä: kirkkaankeltainen ja tuhkanharmaa. Keltaista löytyy 0,06 – 0,35 mm paksuisena (uudet paksuudet 0,26, 0,33, 0,35 mm) ja uuden harmaan paksuudet ovat 0,13 – 0,35 mm.

Rullassa on 120 m. Käytännössä siimasta löytyy vahvuus kaikkiin heittokalastusmuotoihin ja valmistaja sanookin, että siima on kehitetty eritoten haspeleihin.

Finezzen hienous piilee sen pehmeydessä. Vaikka kuitusiimat ovat usein jäykkiä tuoreeltaan kietoutui Finezze helposti peukalon ympärille, kun sitä pyöritti kevyesti muutaman kierroksen. Kikka, jolla jokainen voi kokeilla siiman todellisen pehmeyden kaupasta ostaessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noin 15 euroa rulla maksava Finezze ei rasita liikaa kukkaroa ja samalla voi päivittää siimat eri keloihin. Keltainen 0,35 haukikelaan, harmaa 0,22 meritaimenkelaan ja keltainen 0,16 jigikelaan.

 

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt