Kirjautuminen

Share

image1Suomen tunnetuimpiin kalastajiin kuuluva pitkän linjan kalastusopas Peter Lahti on solminut uuden kolmivuotisen sopimuksen pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa OPM Internationalin kanssa. Yhteistyön ytimessä on luonnollisesti jigikalastuksen kehittäminen. Jigikalastuksen suosio kasvaa hurjaa vauhtia edelleen ja esimerkiksi Venemessuilla Peterin esitykset olivat lähes jokaista paikkaa myöten täynnä. "Luvassa on täysin uudentyyppisiä jigejä ja kokonaan uusia vapamallistoja, joiden kehityksessä Peter on avainasemassa", kertoo OPM Internationalin toimitusjohtaja Matti Seppälä.

 

Maistiaisia uusista jigeistä on tulossa kohta alkavan avovesikauden aikana. OPM:n mukaan jigien laatu ja ulkonäkö harppaa aivan uudelle tasolle. Matti Seppälä sanoo, että pitkäaikainen yhteistyö mahdollistaa todellisen laatutuotteen tekemisen. "Pikaisilla muodin mukaan menevillä ratkaisuilla ei kovin pitkälle päästä. Peterin kokemus onkin avainasemassa kun jigikalastuksessa määritellään uusia normeja", Seppälä myhäilee.

Peter Lahden omat jigi -ja vapamallistot ovat olleet erittäin suosittuja ja uusilla malleilla saadaan varmasti entistä enemmän kalastajia jigaamisen maailmaan.

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt