Kirjautuminen

Victorinoxin RangerGrip –sarjan veitset ovat oiva joululahja

Käyttäjän arvio:  / 2
HuonoinParas 
Share

280px Victorinox 7545Erilaiset monitoimityökalut ovat kalamiehille näppäriä apuvälineitä. Harvassa, tuskin missään niistä on kuitenkaan esimerkiksi kuitusiiman katkaisevaa leikkuria, mutta lähes kaikkeen muuhun ne sitten soveltuvatkin. Kalamies.com poimi uutuustulvasta kaksi näppärää työkalua esimerkiksi joululahjaksi.

.

 

RangerGrip Boatsman

Jykevä Boatsman pysyy hyvin kädessä tuhdin kokonsa ja pitävien kumisten otepintojen ansiosta. Veitsen lukittuva terä on todella terävä ja soveltuu hienosti esimerkiksi vuolemiseen, kalan perkaamiseen tai verkon yläpaulan katkaisemiseen silloin kun uistin on jäänyt kiinni. Terä vapautetaan painamalla Victorinoxin Sveitsin lipun tapaista logoa. Boatsmanissa on lukuisia monitoimityökaluista tuttuja ominaisuuksia kuten vaihdettavat ruuvarit, johdonkuorija, solmunavaaja sekä tietenkin pihdit. Pihdit ovat muuten erinomaiset ja niillä saa hyvän otteen, mutta niiden kita voisi olla isompi. Esimerkiksi Victorinoxin SwissToolin pihtien kita on huomattavasti kookkaampi. Keltamusta väri on tyylikäs ja kun Boatsman tulee vielä cordura-kankaisessa hienossa kotelossa ei käyttömukavuus voisi olla parempaa.

Boatsmanin saa omakseen 199 eurolla. Lisätietoa http://www.mastermarkbrands.fi/victorinox-taskutyokalut-kaikki_tuotteet-ranger_grip_130mm-rangergrip_boatsman

RangerGrip 63

Perustyökalu, jossa samanlainen terävä veitsi kuten Boatsmanissa. Lukituskin tapahtuu samalla tavalla. Tässäkin mallissa on sama hyvä otepinta, joten sen voi antaa lahjaksi esimerkiksi hieman nuoremmalle kalastajalle, joka käteen Boatsman on turhan tukeva.

RangerGrip maksaa 51 euroa. Lisätietoa http://www.mastermarkbrands.fi/victorinox-taskutyokalut-kaikki_tuotteet-ranger_grip_130mm-rangergrip_63

Boatsman

 

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt