Kirjautuminen

Kalastuksen suuri päivä 24.9.2014

Käyttäjän arvio:  / 1
HuonoinParas 
Share

SEMINAARIVirtavesien tulevaisuus –seminaari sekä DamNation-leffan Suomen ensi-ilta Rakkautta ja Anarkiaa –festivaaleilla

 

Jasper Pääkkönen ja Pekka Haavisto ovat järjestävät 24.9. Eduskunnan Pikkuparlamentissa vesivoimaan ja virtavesiin liittyvän seminaarin. Puhujalista on sen verran vaikuttava, että todennäköisesti jotain saadaan aikaiseksikin.

.

Raskaan sarjan vaikuttajat kuten Eero Heinäluoma ja Pertti Salolainen ovat paikalla kuten myös DamNationin tuottaja ja vesistötutkija Matt Stoecker kertoo siitä miten patoja USA:ssa puretaan kiihtyvällä tahdilla kalakantojen hyväksi.

Seminaari alkaa keskiviikkona 24.9. klo 12.30 ja päättyy noin 17.30. www.perhokalastus.fi -sivusto tarjoaa livelähetyksen paikanpäältä suorana striiminä.

DamNation Helsingin Kinopalatsissa 24 & 25.9.

Jasper Pääkkönen on sopinut DamNationin tuottajien kanssa sopimuksen elokuvan levittämisestä Suomeen. Elokuva kertoo siitä, kuinka amerikkalaisten suhtautuminen vesivoimaan on muuttunut vuosien saatossa ja miten nykyään aiheen piirissä toimitaan. Muutos on ollut valtava niin asenteissa kuin käytännössäkin. Etenkin kalastajien silmiä avaava elokuva esitetään Helsingin Kinopalatsissa 24 ja 25.9. Lisätietoa www.hiff.fi

DamNationjuliste

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt