Kirjautuminen

Share

280px Vilperi1Lielahtelainen Santico Trading Oy on lahjoittanut 2586 euroa meritaimenen istutuksiin vuodelle 2014. Summa saattaa olla vuoden suurin yksittäinen lahjoitus uhanalaisen meritaimenen hyväksi.

.

Yrityksellä on lahjoittamisella pitkät perinteet ja toimitusjohtaja Tero Santikon mukaan nykyaikainen yrityskulttuuri perustuu yhteisen hyvän eteen työskentelystä. “Elinvoimaisten kalakantojen tila on avainasemassa kalastusharrastuksen ja siitä toimeentulonsa saavien yritysten hyvinvoinnissa eli myös meillä menee paremmin kun kalat voivat hyvin”, hän kuittaa.

Varat on kerätty Wili Vilperi -vaappujen myyntituotoista ja istutusten käytännön järjestelyn hoitaa vetouisteluseura West Coast Trolling Team.

Vastuullinen kalastus ja tarvittavat tukitoimenpiteet ovat äärimmäisen tärkeitä, jotta kalavesiemme tila pystytään turvaamaan ja uhanalaiset lajit säilyttämään myös tuleville  sukupolville. Santico Trading Oy tulee lahjoittamaan tuhansia euroja istutuksiin sekä juuri alkavaan niin kutsuttuun luonnonkalaprojektiin myös tulevina vuosina. Tero Santikon mukaan he haluavat olla suunnannäyttäjä ja esimerkki kalakantojen suojelussa sekä hoidossa haastaen samalla mukaan kaikki alan toimijat.

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt