Kirjautuminen

Lowrancelta uusia herkkuja

Käyttäjän arvio:  / 1
HuonoinParas 
Share

spotlightLowrance on julkaissut hiljattain uusia tuotteita, joista kalastajia varmasti kiinnostavat seuraavat: SpotlightScan, sähkömoottoriin asennettava kaikuanturi ja SonarHub-kaikumoduuli. Kolmas uutuus on Unidock, joka on vedenpitävä viihdelaitetelakka.

.

 

SpotlightScan mahdollistaa laajan luotausalueen, sillä voit käännellä sähkömoottoria samalla kun liikutat venettä hiljaa kalapaikoilla.

Anturi kiinnitetään sähkömoottorin potkurin eteen, jolloin potkuri ei aiheuta luotaukselle häiritseviä virtauksia pyöriessään. Kiinnitys tapahtuu yksinkertaisesti kiinnityspannalla, josta vedetään johto suoraan päätelaitteeseen.

SpotlightScanin suurin etu on luotaussektorin laajuudessa ja siinä, että voit itse helposti vaikuttaa siihen mitä luotaat. Laite mahdollistaa liikkumisen kalapaikoilla samanaikaisesti eteenpäin suuntautuvan luotauksen avulla ja auttaa kalojen löytymistä ennen kuin ne ehtivät havaita lähestyvää venettä.

SpotlightScan –anturi tukee StructureScan –viistokaikuteknologiaa. Anturi on yhdistettävissä suoraan uusiin HDS Gen2 Touch -yhdistelmälaitteisiin, mutta on tarvittaessa käytettävissä myös perinteisenä kaikuluotaimena. Hinta 599 euroa. Saatavilla helmikuusta 2014. Lisätietoa www.lowrance.com

SpotLight-Scan-LEFT-SIDE lg

SonarHub

Uusi SonarHub kaikumoduuli mahdollistaa aiempaa tarkemman vedenalaisen maailman tarkastelun. Moduuli tarjoaa HD-tasoisen kuvan yhdistettynä tehokkaaseen CHIRP-pulssiin. CHIRP mahdollistaa erittäin tarkan signaalin kohteesta, jonka SonarHubin prosessori muokkaa päätelaitteelle sopivaksi HD-tasoiseksi kuvaksi.

SonarHub on yhteensopiva kaikkien Lowrance HDS Gen1 ja Gen2 –laitteiden kanssa ja laitteen kolme Ethernet-porttia takaavat maksimaalisen verkotettavuuden.
(Huom. Gen1 kohdalla tuetaan vain Structure Scan –ominaisuutta.)

SonarHub on saatavilla nyt marraskuussa ja hinnat alkavat 795 eurosta ilman antureita. Lisätietoa www.lowrance.com

SonarHub Sounder Module lg

Unidock

Veneen viihdelaitetelakka, johon voi kytkeä suoraan iPhonen tai iPodin. Laite ei suoraan sovellu Android tai Windows-puhelimille, mutta siinä on USB-portti näiden tai muun USB-lähteen liittämiseksi. Telakka pitää viihdelaitteen kuivana ja lataa sitä samanaikaisesti. Yhteensopiva SonicHub-audioserverin kanssa, joten näet kaiken Lowrancen HDS-päätelaitteelta silloin kun Unidock on lukittuna. Unidockin hinta on 169 euroa ja SonicHubin 395 euroa. Lisätietoa www.lowrance.com

Unidock Module Lowrance open lg

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt