Kirjautuminen

Raymarineltä uusi käyttöliittymä

Käyttäjän arvio:  / 1
HuonoinParas 
Share

280px gS-and-aSeriesRaymarine tuo markkinoille joulukuussa täysin uuden, LightHouse II -käyttöliittymän a, c, e ja gS -sarjan monitoiminäytöille.

Käyttöliittymä on täynnä uusia toimintoja ja ominaisuuksia, joista on hyötyä niin kalastajalle kuin veneilijällekin.

.

    
Uuden ulkoasun myötä käyttö on entistäkin selkeämpää ja helppokäyttöisempää. LightHouse II:n kosketustoiminto tekee navigointitietojen käytöstä yhtä helppoa kuin älypuhelimen käytöstä.

Uudet valikot nopeuttavat navigointiin liittyvien suosikkitoimintojen käyttöä ja pikapainikkeiden toiminnot vaihtuvat loogisesti kulloisenkin näkymän mukaan.
LightHouse II sisältää myös uuden datapalkin automaattisen piilotustoiminnon käytettävissä olevan näyttöpinta-alan maksimoimiseksi.

Chart-Menu

Käyttöliittymä sisältää uudistetun reittipisteiden lajittelu- ja hakutoiminnon, mikä tekee kaikkien tallennettujen reittipisteiden ja kohteiden haun ja navigoinnin niihin entistä helpommaksi. Ominaisuus, josta uistelijat ovat varmasti mielissään. Samoin aktiiviset jigaajat, joilla on paljon kalapaikkoja käytävänä päivän aikana.

LightHouse II tukee jopa 200 reittipistettä reittiä kohden ja tukee GPX-tiedostomuotoa mikä helpottaa reittipisteiden siirtoa muiden järjestelmien kesken.

Uusista ominaisuuksista voidaan mainita esimerkiksi tuki useammalle kaikuanturille, laajennettu reittipistesymbolien ja värien valikoima, tuki Navionics-syvyyskäyrille ja GPX-reittipisteiden siirto.

Lisätietoa www.raymarine.fi

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt