Kirjautuminen

Share

Rapala Rattlin' Red BirdRapala ja Angry Birdsien luoja Rovio julkistivat tiistaina 23.4. yhteistyönsä tuloksena syntyneen, lasten ja nuorten tarpeisiin suunnitellun Rapala Angry Birds -kalastustuotesarjan. Yhtiöiden yhteisenä päämääränä on tukea perheen yhteistä aikaa, luontoharrastuksia ja aktiivista elämäntapaa. Rapalan pääkonttorilla Helsingin Arabiassa oli paikalla myös itse Angry Birdsien Mighty Eagle, Peter Vesterbacka.

.

 

Vaikka Angry Birdsien pelaamisella ei kalastusta opitakaan, yhtiöt haluavat tarjota mahdollisuuden aloittaa kalastuksen harrastaminen tuttujen hahmojen kanssa. Rapala Angry Birds -tuotesarja sisältää kalastajille ennestään tuttuja Rapalan vaappuja eli uusia kuoseja ovat saaneet muun muassa Rattlin' Rapala, Rapala DT ja Mini Fat Rap. Lisäksi sarjaan kuuluvat kalastussetit, vieherasia, kalastuslaukku sekä onkisetit.

Angry Birds -uistimet ovat suoraan pelihahmojen näköisiä ja värisiä. Ihan kaikkien värien toimivuudesta emme ole ihan varmoja, mutta ainakin musta Pommilintu, pinkki Pink Bird sekä vihreä syvänne-DT vaikuttavat värien puolesta varsin pyytäviltä. Uistimet ovat kevyenpuoleisia, joten niitä voi hyvin heitellä sarjan omilla vapa/kela-seteillä tai vaikkapa vanhalla mökkivirvelillä.

Varsinkin aiemmin kalastuksesta kiinnostumattomia lapsia ja nuoria on varmasti helpompi pyytää ongelle, jos kohona onkin pelistä tuttu possu tai punainen lintu. Kun kala nappaa esimerkiksi possukohon alla killuvaan syöttiin ja vetää kohon kunnolla veden alle, sen voi samalla tulkita possun tuhoutumiseksi – aivan kuten pelissä.

Tuotteisiin pääsee käytännössä tutustumaan Tampereen Särkänniemessä 19.5. järjestettävänä Rapala Angry Birds Onkipäivänä, jossa kilpaillaan leikkimielisesti onkitaidoista.

Tuotteet ovat Suomessa kaupoissa toukokuun alussa.

Lisätietoa tuotteista www.rapala.fi/ab ja Onkipäivästä www.sarkanniemi.fi/fi/aukiolot-ja-tapahtumat/rapalaonkipaiva

Rapala Angry Birds

Rapalan Mikko Vähätalo esitteli tuotesarjan yhdessä Rovion Peter Vesterbackan kanssa

Rapala Angry Birds

Uistimet ovat aitoja Rapaloita Angry Birds -kuoseilla

 

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt