Kirjautuminen

Share


Legendaarinen hauenpyytäjä Storm Suspending WildEye Swim Shad eli tuttavallisemmin suspi saa tulevalle kalastuskaudelle uusia kuoseja Kalastus-lehden toimittajien kynästä. Lehden teossa pitkään mukana olleiden Ari Laineen, Mika ”Haukikoira” Vornasen ja Pasi Taposen ehdotukset valittiin tuotantoon pitkän valintaprosessin jälkeen.

.Koko projekti sai alkunsa Venemessuilla 2012. Stormin edustajat ehdottivat lehden toimittajille sisäistä kilpailua suunnitella Stormin suspiin uusia haukea houkuttelevia värejä. Lehden toimituskunta tarttui toimeen ja ehdotuksia tuli pitkälle yli toistakymmentä. Stormin mukaan valitut värit soveltuvat erinomaisesti hauenkalastukseen kaikkina vuodenaikoina ja niiden innovatiivinen väriskaala on varmasti niin haukien kuin kalastajienkin mieleen.


Kuvassa vasemmalta Ari “Sinervö” Laine, Mika “Haukikoira” Vornanen ja Pasi Taponen.

Värit ovat

CHP by Pasi Taponen (Chartreuse pinkki)
SIN by Ari Laine ”Sinervö”
HSD by Haukikoira (Husky Shad)
OFS by Haukikoira (Orange Frost Shad)

Strategiset mitat: koko 5” / 14 cm, paino 40 g / 2 kpl per pkt.Erikoissuspit tulevat myyntiin Hong Kongien ja Motonetien kalastusosastoilla kesäkuun alussa ja niin, että kummassakin on kahta erilaista väriä. Löytämisen helpottamiseksi paketissa on erityinen “Kalastus-lehti Special” –tarra ja myös värin ideoineen henkilön nimi.

Tarrat: Näistä tarroista tunnistaa erikoisvärit.

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt