Kirjautuminen

Vapaa-ajankalastuksen Nobel Kalamies.com yhteisölle

Käyttäjän arvio:  / 1
HuonoinParas 
Share

vapaa-ajankalastus nobelKalamies.comin yhteisö vastaanotti West Coast Trolling Teamin myöntämän Vapaa-ajankalastuksen Nobel -palkinnon. Perusteina palkitsemiselle olivat mm. huutokauppa Virhon ja vaelluskalojen hyväksi sekä Kymijoen junioripäivän järjestäminen. Palkinnon vastaanottajan oivat päättäneet edellisvuosien voittajat yhdessä Suomenlahden uistelijoiden ja West Coast Trolling Teamin kanssa. Palkinnon kävi pokkaamassa Kalamies.com sivustoa ylläpitävän Kalamies.com Oy:n toimitusjohtaja Anssi Lehtinen.

Palkinto todella kuuluu koko Kalamies.com yhteisölle. On hienoa, että meidän pitkäaikainen työmme saa arvostusta ja että se työ on huomattu.

 

.

 

"Palkinto todella kuuluu koko Kalamies.com yhteisölle. On hienoa, että meidän pitkäaikainen työmme saa arvostusta ja että se työ on huomattu. Tämä varmasti motivoi kaikkia Kalamies.comin käyttäjiä entistä kovempaan työhön uudenlaisen kalastuskulttuurin juurruttamiseen tähän maahan. Valitusten aika on ohi ja onneksi meidän porukat ovat tajunneet kääriä hihat ja ryhtyä toimiin. Tässä yhteistyössä Virtavesien hoitoyhdistys on tehnyt osansa todella upeasti ja tuloksista nautitaan jo monessa paikassa ympäri Suomea.", toteaa Lehtinen naama leveässä hymyssä.

Vapaa-ajankalastus Nobel

Vapaa-ajankalastuksen Nobel -palkittu on vuonna 2013 Kalamies.com yhteisö

Vapaa-ajankalastuksen hyväksi tehdystä työstä myönnettävästä palkinnosta päättää turkulaisen West Coast Trolling Teamin hallitus yhdessä entisten palkittujen kanssa. Vapaa-ajankalastuksen Nobel -palkinto on jaettu vuodesta 1998 alkaen.

Vapaa-ajankalastuksen Nobel -palkinto myönnettiin ensimmäisen kerran vuonna 1998, jolloin sen sai helsinkiläisen Suomenlahden Uistelijat ry:n puheenjohtaja Matti Kinnunen. Kinnunen oli tehnyt vuosikymmenen ajan töitä läänikohtaisen kalastusluvan puolesta. Lääniluvasta lakialoitteen tehnyt entinen sisäministeri Kari Rajamäki palkittiin Vapaa-ajankalastuksen Nobelilla vuonna 1999. Tietokirjailija Pekka Rekiö sai palkinnon vuonna 2003. Erä-lehden päätoimittaja Seppo Suuronen palkittiin vuonna 2007.

 

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt