Kirjautuminen

Share
kymijoki gp fishrun

Kymijoella käynnissä olevassa lohien urheilukilpailussa, FishRunissa, jyvät alkavat erottua akanoista. Julkkislähdössä Heikki Paasosen nimikkokala on tehnyt irtioton sekä kilpailussa että peliyhtiö Unibetin voittajakertoimissa. Kuntavaali GP:n voiton Unibet uskoo menevän vihreiden eväkkäälle. Kilpailun ennakkosuosikkina pidetystä "Missä on Paavo" -kalasta ei ole saatu enää havaintoja.

 

Project FishRun on suomalainen hanke, jonka tarkoituksena on kasvattaa tietoisuutta luonnonvaraisten lohikalakantojen huonosta tilanteesta ja hankkia rahoitusta tutkimus- ja kunnostustyöhön.

 

.

Kilpailussa seurataan radiolähettimillä varustettujen kalojen kutumatkaa ja hankitaan rahoitusta luonnonvaraisten lohien suojelutyöhön. Kalat keräävät kudulle nousunsa aikana pisteitä esimerkiksi kulkemansa päivämatkan perusteella. Mittava joukko tunnettuja suomalaisia ja puolueita on lähtenyt mukaan kilpailuun omalla nimikkokalallaan.

 

Heikki Paasosen "Läski" lähti muilta karkuun FishRun Jasper Challenge GP -lähdössä

 

Heikki Paasosen kala "Läski" teki äskettäin todellisen irtioton, kun se nousi kolmessa tunnissa peräti 7400 metriä. Paasosen nimikkolohi on kertoimellaan 2,25 noussut ykköseksi myös Unibetin voittajakertoimissa. Hyvin kisassa menestynyt kiitäjä, Kimi Räikkösen tukema vonkale "Kimi", vaanii kuitenkin kertoimellaan 3,00 paikkaa kisan potentiaalisena voittajana. Kärkikaksikon takana tulevat Chisun "Her Majesty The Queen" kertoimella 5,00 ja kilpailun kummisedän, Jasper Pääkkösen "Koskinen" kertoimella 6,50.

 

"Missä on Paavo" -kala nimensä veroinen

 

Kuntavaali GP:n kokonaiskilpailun johdossa on tällä hetkellä vihreiden "Viimeinen Lohikaani", joka on saavuttanut Kymijoella Korkeakosken risteyksen. Vihreiden nimikkokalan kerroin on suotuisasti sujuneen kilpailun myötä pienentynyt huimasti ja on nyt 2,50. Kokoomuksen kala "Toivo" on kuitenkin tiukasti kärkikamppailussa mukana ja saa kertoimen 3,50. RKP:n "Calle" voi puolestaan kertoimella 4,00 olla kisan musta hevonen ja nousta mukaan voittokamppailuun.

 

Unibetin ennakkosuosikista, "Missä on Paavo?" -kalasta ei ole alkupäivien jälkeen saatu havaintoja. Tästä syystä eväkäs on pudonnut voittajakertoimissa hännille.

 

Lisätietoa tapahtumasta väliaikatietoineen löytyy osoitteesta http://projectfishrun.blogspot.fi/.

 

Unibetin kertoimet:

 

FishRun GP - Jasper Challenge GP

Heikki Paasonen 2,25

Kimi Räikkönen 3,00

Chisu 5,00

Jasper Pääkkönen 6,50

Kenraali Pancho: Hissu ja Korpela 8,00

Mikko Leppilampi 8,00

 

FishRun GP - Kuntavaali GP

Vihreät 2,50

Kokoomus 3,50

RKP 4,00

Demarit 5,00

Kristilliset 6,50

"Missä on Paavo?" 8,00

 

Lisätietoja: Antti Tikka, antti.tikka(at)unibet.com

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt