Kirjautuminen

Share

 

Euroopan kalastusalan EFTTEX-ammattilaismessuilla Amsterdamissa, Eumer Finland Oy:n SpinTube PIKE on saanut vuoden ”yleisön valinta”–palkinnon (Visitors Choice Award). Palkinto kertoo kalastusalan ammattilaisten mielenkiinnosta uuteen SpinTube-putkiperhoon, joka on virvelillä heitettävä perho.

.

 

Eumer Finland Oy on perustettu tuottamaan ja kehittämään kalastustarvikkeita. Yrityksen asiakkaat ovat kotimaisia ja kansainvälisiä kalastusalan toimijoita, joita palvellaan päätoimipisteestä Merikarvialta, Satakunnasta. Tuotteiden lisäksi Eumer järjestää kalastusmatkailua ja opastettuja kursseja ammattioppaiden vetämänä. 

Kansainväliset kalastusalan ammattilaiset halusivat antaa kiitosta uudelle ja innovatiiselle tuotteelle, joka on kehitetty laajentamaan kalastuksen mahdollisuuksia, kertoo Eumerin toimitusjohtaja Jaakko Ojamo.

– jokaisen kalamiehen toiveena on ollut heittää perhoa, ja nyt se on mahdollista ilman perhovapaa tavallisella virvelillä, Ojamo jatkaa.

Eurooppalaisen EFTTEX-messujen vuoden ”yleisön valinta”–palkinto myönnetään vuosittain järjestettävillä messuilla, joita koordinoi Euroopan kalastustarvike kauppiaiden yhdistys EFTA (The European Fishing Tackle Trade Association). Messut järjestettiin tänä vuonna Amsterdamissa, Hollannissa 17-19.6.2011.

Haluamme kehittyä yhtiönä jota kalastajat seuraavat ja jonka tuotteet ovat haluttavia, kertoo Eumerin vientijohtaja Olli Ojamo.

– saamamme palkinnon myötä voimme todeta, että käyttämämme panostukset uuden tuotteen luomiseen ovat olleet oikeita. Kauppiaiden ja tukkuliikkeiden äänestys osoitti, että he etsivät uusia ja innovatiisia tuotteita kalastusalalle, Ojamo jatkaa.

 

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt