Kirjautuminen

EV. Trutta siirtyy LGH:n pajalle

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 
Share

truttiaJarmo Rapala ja Matias Järvinen ovat sopineet, että Erkki Virolaisen kehittämän EV. Trutta-uistimen valmistus siirtyy LGH:n pajalle, johon myös Matias Järvinen itse perustaa työpisteensä jatkaen näin uistinten valmistusta yhteistyössä LGH:n muun henkilöstön kanssa.

 

Jarmo Rapalan mielestä kevennetty EV. Trutta -lusikkauistin on yksi suomalaisen uistinperinteen hienoimpia saavutuksia ja se sopii enemmän kuin hyvin yhteen LGH Uistimen muiden merkkien kanssa.

. EV. Trutta on muotoilultaan, rakenteeltaan ja viimeistelyltään ainutlaatuinen uistin. Yksikään jäljittelijöistä ei ole paneutunut kevennetyn lusikkauistimen tärkeisiin ja hienoihin yksityiskohtiin ja siksi EV. Truttan kalastavuus on omaa luokkaansa.

 

 

Erkki Virolainen on antanut "siunauksensa" tälle siirrolle ja pitää näyttöjä LGH- ja JAN-vaappujen valmistuksesssa niin vahvoina, että uskoo LGH Uistimen kykyyn ylläpitää ja kehittää EV. Trutan laatua ja asiakaspalvelua. LGH Uistimella on myös mahdollisuus ottaa monipuolisemmin valmistukseen hänen kehittämiään lukuisia, vähemmän tunnettuja uistinmalleja.

 

Matias Järvinen, joka on viime aikoina kunnialla jatkanut Virolaisen uistinperinnettä yksin, pitää suurena mahdollisuutena yhteistyötä LGH Uistimen muun henkilöstön kanssa. Yhdessä tekemällä kukin voi keskittyä omien vahvuuksien parhaaseen mahdolliseen käyttöön ja siten kehittää tuotteita ja palvelua edelleen.

 

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt