AdsConfKit

Kirjautuminen

Yleiset kalastusartikkelit

Käyttäjän arvio:  / 2

Aloitimme Urhon kanssa siianongintakauden innokkaina jo heti alkukeväästä. Ensimmäisten virtapaikkojen auettua kökötimme siltojen kupeessa kotikaupunkimme rannoilla. Pääkaupunkiseudun rannat ovatkin mukavan vaihtelevia ja tarjoavat siianonkijalle paljon erilaisia ottipaikkoja aina lastenvaunuille sopivista kivetyistä rannoista hieman maastoisempiin kohteisiin.

Lue lisää: Kalastajalle syntyy vauva – uhka vai mahdollisuus? osa 3/5

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 1

Urhon ensimmäinen kesä osoittautui tavallista kylmemmäksi, eikä leppoisan aurinkoisia veneilykelejä tuntunut tulevan koko kesänä. Heinäkuussa pääsimme kuitenkin kokeilemaan veneilyä pienellä moottoriveneellä.

Lue lisää: Kalastajalle syntyy vauva – uhka vai mahdollisuus? osa 4/5

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0

Intohimoisena perhokalastajana halusin päästä Urhon kanssa kokeilemaan miten kalastus perholla vauvan kanssa onnistuu. Sitä ennen oli jälleen kerran tehtävä hyvät suunnitelmat, jotta homma olisi mahdollisimman turvallista.

Lue lisää: Kalastajalle syntyy vauva – uhka vai mahdollisuus? osa 5/5

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0

Suunto Traverse Alphan ranteeseen laittaessa herää sisäinen seikkailija välittömästi. Tulee tarve mennä autiolle saarelle ja perustaa parin kuukauden selviytymisleiri. Jos nyt kuitenkin arki rajoittaa mahdollista selviytymisseikkailua, niin kello kyllä viestittää muille asenteesta.

Lue lisää: Vuosi ranteessa – Suunto Traverse Alpha

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 1

Suomalaisten lomakuukausi on heinäkuu ja silloin maamme lukuisissa vesistöissä kalastetaan ahkerasti. Eri kalalajien kalastus on kehittynyt huimaa vauhtia ja olisiko tänä kesänä aika kokeilla jotain itselleen uutta kalastusmuotoa tai kohdekalaa? Kokosimme kesälomavinkit ahvenen, hauen ja kuhan jallitukseen.

Lue lisää: Heinäkuussa on aikaa kalastaa ja samalla kokeilla jotain uutta

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 2

Johannes Jahnukainen julkaisee talven ja kevään aikana kalamies.comin etusivulla viisiosaisen juttusarjan, jossa tuore isä pohtii miten elämä ja kalastus muuttuu kun tulee perheenlisäystä. Asia, joka monen innokkaan kalastajan perheessä aiheuttaa varmasti keskustelua.

Lue lisää: Kalastajalle syntyy vauva – uhka vai mahdollisuus? Osa 1/5

Kirjoita kommentti (1 Kommentti)
Käyttäjän arvio:  / 3

Kesälomat ovat joillain onnellisilla jo alkaneet nyt kesäkuussa ja viimeistään heinäkuussa lomat pyörivät kaikilla. Moni viettää lomansa mökillä veden ääressä ja mikäpä olisikaan parempaa ajanvietettä kuin kalastus.

Lue lisää: Mökkikauden kalastaja ottaa rennosti

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt