Veneet ja varustus

Käyttäjän arvio:  / 0

280px alutrollAlutroll 485CC on ainoa Suomessa vartavasten heittokalastajien tarpeita silmälläpitäen valmistettu vene.

.

Lue lisää: Alutroll 485CC

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0

Lasikuituveneistä tunnettu AMT tuo ensi kaudelle markkinoille myös alumiinirunkoisen yhteistyössä Fasterin kanssa toteutetun AMT 175 BR Aluminiumin. Uutuus on ensiesittelyssä Helsingin Venemessuilla helmikuussa 2018.

Lue lisää: AMT 175 BR – alumiinirunkoinen erikoismalli yhteistyössä Fasterin kanssa

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0

Voidaan jopa sanoa, että tänä päivänä kalastusvene ilman elektroniikkaa on suuri harvinaisuus. Pienimmästäkin jollasta voi löytää esimerkiksi kannettavan kaikuluotaimen ja yhä useampi asentaa yhdistelmälaitteen kiinteästi. Kiinteään asennukseen on ikävä tehdä jälkikäteen korjauksia, joten siksi on hyvä tehdä asiat kerralla kunnolla.

Lue lisää: Elektroniikan asennusvinkkejä kalastusveneeseen

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 1

Autopilotin asennus, päivä päivältä amatöörin silmin

 PA280057-16692-270-210-80

Niin... Emppai ja Empaatti aiheuttivat Ruotsin reissulla sellaisia tunteita, että tulkitsin ne kateudeksi. Sillä penteleellä oli autopilotti veneessä, ja naureskeli kun selitin vastaiseen ajamisen vaikeutta reilussa aallokossa ja kalan haavimisen hankaluutta. Syttyi sellainen "matahtoo!!!"-tunne. Noh, mitäs kalamies moiselle voi.
Autopilotti on uistelijan paras kaveri, etenkin yksin uistelijan. Kahdestaankin saa laskemisen ja muut touhut nopeutettua tuplasti, kun ei tarvitse ratissa roikkua. Ja ulkomerellä ajaminen, ilman maamerkkejä, helpottuu huomattavasti...

.

Lue lisää: Autopilottia asentamaan

Kirjoita kommentti (5 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0

Bellan uusi alumiinirunkoinen Falcon-mallisarja käsittää neljä mallia, joista reilun viiden metrin pituinen BR 5 on kaikkein pienin. Muut mallit ovat 6, 7 ja 8. Falconin rakenteessa yhdistyy lujitemuovinen kansiosa ja alumiinirunko. Koeajopäivänä 19.6.2018 pääkaupunkia kuritti noin 13-15 metrin lounaismyrsky, jolloin veneen ominaisuuksia pääsisi toden teolla kokeilemaan. Helsingin edustalle tyypillinen terävä ja rikkonainen aalto huolehti siitä, ettei vene pääsisi helpolla.

Lue lisää: Falcon BR 5 yllättää monipuolisuudellaan

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt