Daiwa aloittaa oman maahantuonnin Suomessa

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 
Share

Daiwa Steez EX100XSEräs maailman suurimmista kalastusvälinevalmistajista, Daiwa, on aloittanut tuotteidensa suoran maahantuonnin Suomeen lokakuun alusta. Sami Jokinen on hiljattain nimitetty Daiwan edustajaksi ja hän vastaa yhtiön Suomen toiminnoista. Jo aiemmin Daiwan kanssa paljon töitä tehnyt mies on pestistä enemmän kuin innoissaan:

Pohdin tuossa jonkin aikaa mitä haluaisin isona tehdä kunnes Daiwa tarjosi tätä mahdollisuutta. Tunnetun laatumerkin edustaminen heidän omassa organisaatiossaan on kyllä jokaisen kalastusvälinealan ihmisen unelma.

Daiwa haluaa panostaa entistä enemmän kalastushulluun maahamme ja Samin mukaan tuotevalikoimaa meille on alusta lähtien ruvettu suunnittelemaan suomalaista kalastuksen harrastajaa silmälläpitäen. Lisäksi valikoimaan kuuluu Daiwa UK:n mallistoa sekä kattava perhovälinevalikoima. Uutuuksia voi kysellä keväällä lähimmästä kalastustarvikeliikkeestä. Kalamies.com ja Kalastus-lehti onnittelevat Samia uudesta työstä ja toivottavat menestystä matkaan.

Lisätietoa www.daiwasports.co.uk tai http://www.tackletradeworld.com/component/k2/item/540-daiwa-restructures-in-finland 

Daiwa

.
Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt