AdsConfKit

Kelat, vavat ja siimat

Käyttäjän arvio:  / 0

ArcticSilver perhovapaErikoisen näköiset ArcticSilver-vavat ovat olleet markkinoilla vasta toista vuotta ja merkin synty poikkeaa sekin valtavirrasta. Modernin ajan tyyliin tuote ei syntynyt jonkin ison yrityksen tai varakkaan tahon rahoittamana vaan koko toiminta sai alkunsa joukkorahoituksen eli crowd fundingin kautta.

Yrityksen perustajan, norjalaisen Robert Selforsin, 52, mukaan kipinä oman vapamerkin perustamiseen syntyi mahdollisuudesta yhdistää vuosikausien kokemus perhokalastuksesta ja designista. "Myös kipeillä ranteilla oli asiassa oma roolinsa", hän sanoo.

Käyttökokeessa ArcticSilver 9' #6, neliosainen yhdenkäden perhovapa

.

Lue lisää: ArcticSilver - innovatiivista perhovapasuunnittelua Norjasta

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0

Daiwa Steez EX100XSEräs maailman suurimmista kalastusvälinevalmistajista, Daiwa, on aloittanut tuotteidensa suoran maahantuonnin Suomeen lokakuun alusta. Sami Jokinen on hiljattain nimitetty Daiwan edustajaksi ja hän vastaa yhtiön Suomen toiminnoista. Jo aiemmin Daiwan kanssa paljon töitä tehnyt mies on pestistä enemmän kuin innoissaan:

Pohdin tuossa jonkin aikaa mitä haluaisin isona tehdä kunnes Daiwa tarjosi tätä mahdollisuutta. Tunnetun laatumerkin edustaminen heidän omassa organisaatiossaan on kyllä jokaisen kalastusvälinealan ihmisen unelma.

Daiwa haluaa panostaa entistä enemmän kalastushulluun maahamme ja Samin mukaan tuotevalikoimaa meille on alusta lähtien ruvettu suunnittelemaan suomalaista kalastuksen harrastajaa silmälläpitäen. Lisäksi valikoimaan kuuluu Daiwa UK:n mallistoa sekä kattava perhovälinevalikoima. Uutuuksia voi kysellä keväällä lähimmästä kalastustarvikeliikkeestä. Kalamies.com ja Kalastus-lehti onnittelevat Samia uudesta työstä ja toivottavat menestystä matkaan.

Lisätietoa www.daiwasports.co.uk tai http://www.tackletradeworld.com/component/k2/item/540-daiwa-restructures-in-finland 

Daiwa

.
Kirjoita kommentti (3 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0

Tarvitsisin lohiperhovavan tulevien kesien kalastukseen, mutta mitä tulee sen puitteissa miettiä, kun rahaa kumminkin kohtuulisen määrän hiilikuitutankoon sijoittaa. Kauppaan meno tyhjinkäsin ei välttämättä ole hyvä asia, joten pohditaanpa hetki asiaa.

.

Lue lisää: Kahden käden lohiperhovavat, minkälainen?

Kirjoita kommentti (1 Kommentti)
Käyttäjän arvio:  / 0

Ajoittain konservatiivisuudestakin syytetyt perhokalastuspiirit saivat hiljattain arktisen henkäyksen verran uutisajattelua ArcticSilver-vapojen ainutlaatuisen Free-Flex-systeemin myötä. Vapa, jonka aihio ja kädensija ovat käytännössä irtonaisia toisistaan, tuo lisää tuntoa heittoon ja auttaa oikean heittorytmin löytämisessä.

.

Lue lisää: Innovatiiviset ArcticSilver-perhovavat

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0

KalassaKesälomakausi lähestyy ja touko-kesäkuun vaihteessa ensimmäiset aloittavat kesälomansa koulujen päättyessä. Mökkikalastuksen tulee olla hauskaa ja rentouttavaa, mutta saaliin saaminen tekee siitä vielä hauskempaa. Virvelikalastukseen, jos mihin sopivat hyvin väittämät "Hyvän harrastuksen pilaa helposti huonoilla varusteilla" ja "Köyhän ei kannata halvalla ostaa huonoa". Kallista sen ei tarvitse olla, mutta pieni harkinta ja puntarointi ennen hankintoja ovat paikallaan. Kokosimme kesälomakalastajalle muisti –ja vinkkilistan, jotta kesäterää ei edes pääse syntymään.

.

Lue lisää: Kalastusvälineet kuntoon

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt