Uistimet

Käyttäjän arvio:  / 0

 

 

Syksyn 2004 ja talven 2005 aikana Vesku (aka Haukkivesku) haali monien tahojen kautta melkoisen kokoelman nk. punapäävaappuja. Niin kalastus.comin kuin kalamies.cominkin käyttäjät ottivat asian omakseen. Vesku ei ollut koskaan saanut kalaa punapäisellä uistimella ja tällä hän sai aikaan eräänlaisen kansanliikkeen kerätäkseen niin monta punapäävaappua kuin mahdollista.

.

Lue lisää: Kalamiehen kauneimmat punapäät

Kirjoita kommentti (16 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0

FM KalastusmuodotKalojen aktiivisuus suhteessa uistimeen

Tässä kaksiosaisessa artikkelisarjassa pitkän linjan kalamies Tom Berg paneutuu ottivieheen löytämiseen ja siihen, miten olosuhteet määrittelevät vieheenvalinnan. Sarjan toinen osa julkaistaan viikon kuluttua. 

 

Lue lisää: Olosuhteet määrittelevät uistimen värin, osa 1

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0

AhvenSyksy tekee tuloaan mikä tarkoittaa tietenkin sitä, että ahvenet pakkautuvat parviksi ja aloittavat tankkauksen talvea varten niin meri- kuin järvialueillammekin. Kalamies.com kävi kauden partaalla testaamassa Wake Fishingin ahvenvieheitä Saaristomeren uppomatalilla.

Kalastuksellisesti olosuhteet eivät olleet testireissullamme helpoimmasta päästä, mutta onnistuimme silti saamaan muutamista luonteeltaan hyvinkin erilaisista paikoista, niin matalasta kuin hieman syvemmältäkin, ahventa varsin mukavasti.

.

Lue lisää: Wake Fishing: ottipelejä ahvenelle

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt