Ursuit Gemino Venture Aktiivikalastajan ykkösvaihtoehto

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 
Share

Suomalaisvalmistaja Ursukin uusi Gemino Venture on ultrakevyt aktiiviseen vesiharrastamiseen suunniteltu kuivapukupuku, joka soveltuu erinomaisesti myös kalastukseen. Gemino Venture edustaa uudenlaista ajattelua kuivapukujen valmistuksessa. Turvallisuuden lisäksi Venturessa on selvästi otettu huomioon myös käyttömukavuus jopa tyylikkyys. Käyttömukavuus korostuu puvun painossa ja sen istuvuudessa. Puettuna Venture ei nimittäin juurikaan eroa mistä tahansa kuoriasusta tai niinikään Ursukin valmistamasta Multi Purpose Suitesta eli MPS-puvusta.

.

 

Käyttömukavuutta kunnioittaen
Venturen käyttömukavuutta on pyritty lisäämään liikunnan mahdollistavalla leikkauksella ja käyttämällä mahdollisimman ohutta materiaalia aina mahdollisuuksien mukaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että puvun takkiosa on valmistettu housuja ohuemmasta Gore-Tex –kankaasta. Rasitukselle altistuvat kohdat (polvet, takamus) on vahvistettu Cordurakankaalla. Puku tuntuu mukavalta ja kevyeltä käytössä vielä kylmilläkin keleillä, kun sen alle on puettu riitävästi eristävää vaatetta lämpöä pitämään.

Turvallinen voi olla myös tyylikäs
Kuivapuvun ensimmäinen ja tärkein tehtävä on aina pelastaa veden varaan joutuneen henki. Toisena tulee oletettavasti puvun käyttömukavuus ja vasta kolmantena tärkeysjärjestyksessä painottuu puvun ulkonäkö. Venturessa kaikki nämä seikat esiintyvät edukseen. Sillä jos kyseessä on täysiverinen ja käyttömukavuudeltaan loistava ns. pelastautumispuku, on nämä ominaisuudet toteutettu ulkonäköä unohtamatta. Puvun takki on pirteän keltainen väriltään ja yhdistettynä mustiin housuihin ja kaksiosaisen puvun istuvuuteen on lopputulos liikuntakäyttöön suunnitellun kuoriasun tuntuinen ja näköinen.

Yksityiskohtia
Teknisiltä ominaisuuksiltaan Ursuit Gemino Venture ei juurikaan eroa Ursukin muista puvuista: Puvun materiaalina on käytetty Gore Texia ja sen mansetit on valmistettu lateksista. Takki- ja housuosat liitetään toisiinsa käytännöllisellä lukkovetoketjulla. Puvussa on vedenpitävä rintatasku sekä hihaan aseteltu puhelintasku. Vyötärön, ranteet ja hupun saa säädettyä itselleen sopiviksi. Housuosa pysyy ylhäällä lapojen kautta kiinnittyvien henkseleiden avulla, ratkaisu joka omalta osaltaan parantaa puvun käyttömukavuutta.

Kaiken kaikkiaan Ursuit Gemino Venture on laatua ja onnistunutta suunnittelua uhkuva uuden sukupolven kuivapuku joka soveltuu käyttömukavuutta arvostavalle liikkuvalle kalastajalle.

Hinta: 1490 euroa.
Lisätietoa: http://www.ursuk.fi/fi/kalastus/kuivapuvut/tuote/535/gemino-venture-gore-tex/

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt