Vieheenrakennus

Käyttäjän arvio:  / 3
Swimbaittien yleistyttyä kalastusmarkkinoilla tuli mieleen kokeilla itsekin moisen tekoa, ja kai niillä on jotain kalojakin saatu.

Kuvasarja tuli otettua ajatuksena kannustaa muitakin kokeilemaan välillä jotain vähän massasta poikkeavaa, ja osoittaa ettei se välttämättä ole edes niin kauhean vaikeaa.

Toony Roach Jerkki/Swimbait vaihe vaiheelta. Lakkana LV-1 ja maaleina Cab.
Following the introduction and increased offerings of swim baits I thought of making one myself, as they've reported some good catches with these swim baits, too.

I took the set of photos along the road, thinking it might help the others to try something totally diffferent, and to prove that it's not really that difficult to make one.

Toony Roach Jerk/Swim bait. Finished with LV-1 lacquer and Cab paints.

Toony Roach by Antti Turunen
.

Lue lisää: Toony Roach

Kirjoita kommentti (19 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0
Kalamies.com sekä yhteistyökumppanit Adita , IH-monistus , Kalakaiman Kalamatkat , Kosto-uistin ja Kalaelämys , Kalastus-lehti , Riihimäen Erämessut , Santico Trading , Samfishing , Turun Pyyntiväline , Tyrskytaimen , Wake Fishing , Wobbleri , Ylläksen Yöpuu , Ylläs Ski , Ylivieskan Urheilu ja Lelu järjestää...

JUNIORIT HUOM!! Tiuran Uistin palkitsee parhaan alle 18-vuotiaan viehenikkarin.
Palkinnon saajan valitsee Tiuran edustaja ja tämän palkinnon saaminen ei estä saamasta muita palkintoja. Palkinnon voi saada mistä sarjasta tahansa. Vielä ehdit mukaan!

Lue lisää!
.

Lue lisää: Vieheenrakennuksen Avoimet SM-kilpailut 2008

Kirjoita kommentti (12 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0
Heti kilpailusta luettuani, päätin että tähän osallistutaan, vaikka pelkän kokemuksen vuoksi! Seuraavaksi muutaman päivän miettiminen, minkälaisen sitä tekisi. Ideoita ei meinannut syntyä millään, ja kun silloin oli mielessä että perinteisellä uistimella tätä tuskin voitetaan, kuumeinen pohdinta jatkui muutaman päivän. Ideat kulkivat laidasta laitaan.

.

Lue lisää: Vieheenrakennuksen SM 2008 satoa - Operaatio Hauenmurha

Kirjoita kommentti (3 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0

 

Projekti omien uistimien tekemisestä oli pitkä ja hidas, eikä vastoinkäymisiltäkään päässyt välttymään. Kuitenkin homma eteni hitaasti ja varmasti kohti nykyistä mallia, Desperadoa. Tässä tekstinpätkässä valotetaan vähän taustoja ja miten kaikki sitten oikein menikään...

.

Lue lisää: Vieheenrakennuksen SM 2008 satoa - Desperado Jerkbait

Kirjoita kommentti (2 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0

RP-Vaapun suunnittelin 80-luvulla Oulujoen taimenia ja lohia varten.  Sitten perhokalastus vei miehen kymmeneksi vuodeksi, jonka jälkeen aloitin uistelun moottoriveneellä. Saaliskalana oli kuha, jota yritin puolitoista kesää kaikilla tunnetuilla kuhauistimilla, mutta melkein turhaan. Kerran kauniina kesäpäivänä laitoin perään parikymmentä vuotta vanhat omatekoiset ja sitten alkoi kuhaa tulla. Sen jälkeen olen tehnyt omaa ja nykyisin myös kavereiden kalastusta varten RP-vaappuja.

Image


.

Lue lisää: Vieheenrakennuksen SM 2008 satoa - RP-Vaappu

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt