Viimeisimmät

Muut kalastustuotteet

Kuivana kohtuurahalla – Patriot DryGuard

Kotimainen Patriot teki sen taas: kalastukseen, veneilyyn ja ulkoiluun sopivan asukokonaisuuden, joka kalleimmillaankin maksaa 248 euroa. Sillä saa takin ja haalarimalliset housut. Mikäli tyytyy tavallisiin housuihin, putoaa hinta 228 euroon. Ja mikä parasta, laadusta on pidetty kiinni. Kokeilin DryGuardia loppukesän kosteissa keleissä.

Kelat ja vavat

Aava räätälöi vavat suomalaisille kalastajille

Suomi on uistinten suunnittelun ja valmistuksen luvattu maa. Pitkät perinteet ja nykypäivän osaaminen yhdistyvät meillä ainutlaatuisella tavalla. Nyt myös vaparintamalla tehdään historiaa, sillä perhovavoistaan tunnettu kotimainen Vision Group Oy tulee esittelemään 2024 Venemessuilla jo paljon etukäteishehkutusta herättäneen oman virvelivapamerkkinsä Aavan. 

Kalastajan elämä

Kansanedustajat syventyvät kalakantojen vahvistamisen keinoihin Eduskunnan kalapäivässä – Eduskuntaryhmien edustajat mittelevät silakan käsittelyssä

Kansanedustajat ja kalatalouden asiantuntijat kokoontuvat tänään 10.10. eduskunnan kalapäivään. Päivän teemana on nostaa esiin keinoja varmistaa kalakantojemme kestävyys, jotka luovat perustan monimuotoiselle kalastukselle. Hallitusohjelman mukaisesti esillä on myös kalastusmahdollisuuksien parantaminen.