Share

Tänä päivänä monessa isommassa venesatamassa on pinnalla kelluva häviävän ohut öljykalvo, joka on peräisin eri veneistä. Tämä öljykalvo likaa pikkuhiljaa niin vesilinjan kuin moottorinkin. Merialueella on lisäksi ongelmana limoittuminen ja näkit, jotka myös moottoriin ja potkuriin kiinnittyessään hidastavat kulkua entisestään.

.

Feldten Marine on saksalainen vuonna 1884 perustettu venekemikaaleihin erikoistunut yritys. Feldten Marinen kehittämä potkurin ja vetolaitteen suojaspray on nimensä mukaisesti tarkoitettu moottorin vedenalaisille osille tai niille osille, jotka jäävät kosketuksiin veden kanssa kun moottori on trimmattu ylös satamassa. Käyttö on yksinkertaista: Noin 30 euron hintaista tuotetta suihkutetaan ohut kerros kaikille suojausta tarvitseville moottorin osille. Tuotetta ei ole tarkoitettu käytettäväksi sinkkianodeille, jotta anodit toimivat halutulla tavalla. Mikäli sprayta joutuu anodille, sen voi hioa 120-180 karkeuden omaavalla hiomapaperilla kevyesti pois Käsittelyn jälkeen pintaan jää ohut kalvo, joka estää lian ja kasvuston tarttumisen ja helpottaa pesemistä.

Katso lisää videosta

Osta tuote suoraan täältä: http://kauppa.maritimshops.fi/fi/potkuri-ja-vetolaitesuoja-125ml/9519411006/dp?openGroup=2857906

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt