Share

Perinteinen muovinen akkulaatikko, jossa on kansi ja laatikko, joutaa unholaan. Nykypäivän aktiivinen kalastaja valitsee akulleen laatikon, jossa on virran ulosotto.

.

Laatikossa on 2 kpl tupakansytytinulosottoa sekä sekä siipimutterilla lukittavat + ja – ulosotot, johon voi kytkeä esimerkiksi sähkömoottorin. Tupakansytyttimestä virtaa saavat esimerkiksi kännykkä, musiikkilaite tai kannettava kaikuluotain. Akkulaatikko sopii myös hyvin veneen kiinteäksi akkulaatikoksi, mikäli edellä mainittuja ominaisuuksia ei halua käyttää jatkuvasti. Ne on hyvä olla varalla, koskaan ei tiedä mitä tuleman pitää, jos vaikka rantabileisiin täytyy saada virtaa. Tukevan kiristyspannan ansiosta kansi lukittuu niin tiiviisti, että akun voi hienosti kantaa kannen kahvasta turvallisesti lataukseen tai muuhun käyttöön. Akkulaatikon kannessa on tukevat virtajohdot, jotka yhdistetään akun napoihin, jotta virranjako on mahdollista. Varaustilasta kertova testeri on kannen päällä ja toimii painamalla painiketta, jolloin väri kertoo varaustilan määrän. Sulakkeet ovat valmiiksi kiinni. Akkulaatikon hinta on 50 euroa.

Korkeus (mm)325 mm

Pituus (mm)430 mm

Leveys (mm)240 mm

Akkulaatikon voi ostaa suoraan oheisesta linkistä: http://kauppa.maritimshops.fi/fi/akkulaatikko-virran-ulosotoilla/9514016001/dp?openGroup=2675315

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt