Viikon venevaruste, osa 10

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 
Share

Maritim veneilijän verkkokauppaKalamies.com ja venevarusteiden aarreaitta Maritim veneilijän verkkokauppa tarjoavat joka viikko kesäkauden ajan uuden kalaveneisiin ja miksei muihinkin veneisiin sopivan varusteen esittelyn. Luvassa on aiheeseen liittyviä skaboja Kalamies.comin Facebookissa ja paljon hyviä vinkkejä onnistuneeseen veneilyyn.

VIIKKO 10

.

Scanstrut-läpivientisarjat

Tämän päivän elektroniikka tarjoaa mainion avun mukavaan ja turvalliseen veneilyyn, mutta mikäli vesi pääsee tekemään tuhojaan, muuttuu niin veneily kuin kalastuskin painajaiseksi.

Monissa veneissä näkee läpivientejä, jotka eivät pidä vettä lainkaan. Aina läpiviennin ei tarvikaan pitää vettä, mikäli asennus on tehty hyttiveneeseen, mutta avoveneessä vedenpitävyys on suositeltavaa. Englantilainen Scanstrut on monen elektroniikkavalmistajan suosittelema merkki niin tutkien, kaikuluotaimien kuin muidenkin elektroniikkalaitteiden asennukseen vedenpinnan yläpuolisiin osiin.

Scanstrutin idea perustuu koteloon, joka sisälle tulee kumitiiviste ja jonka läpi johdot viedään. Tiiviste puristuu tiukasti johdon ympärille ja kun kotelon kiristää, on tuloksena vedenpitävä läpivienti. Mallistosta löytyy eri kokoisia ja näköisiä ratkaisuja jokaiseen kalastusveneeseen. Tässä kohtaa ei kannata tinkiä ja kun läpiviennit ovat vielä hyvännäköisiä, niin estettä hankinnalle ei ole.

Scanstrut läpivienti

Scanstrutin läpivienneillä koristettua komentosiltaa

Osta veneeseesi sopiva läpivienti osoitteesta http://kauppa.maritimshops.fi/fi/scanstrut-lapiviennit/1800686/dg?openGroup=1800686 (SCANSTRUT -läpiviennit)

Lisää viikon venevarusteita löydät täältä.

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt