Viikon venevaruste, osa 8

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 
Share

Maritim veneilijän verkkokauppaKalamies.com ja venevarusteiden aarreaitta Maritim veneilijän verkkokauppa tarjoavat joka viikko kesäkauden ajan uuden kalaveneisiin ja miksei muihinkin veneisiin sopivan varusteen esittelyn. Luvassa on aiheeseen liittyviä skaboja Kalamies.comin Facebookissa ja paljon hyviä vinkkejä onnistuneeseen veneilyyn.

VIIKKO 8

.

Blue Sea latausrele mini ACR

Paljon sähkölaitteita (keulasähkömoottori, tupla-akut, kaiku/plotteri, sähkötakilat yms.) sisältävä kalastusvene vaatii kunnollisen sähköjärjestelmän ja luotettavat komponentit.

Sähköjen toimivuuden kannalta on tärkeää, että latauksen jakaminen eri akuille tapahtuu oikein. Vääränlainen latauksen jakaja voi hävittää käytännön lataustehoa ja sitä kautta akkujen kesto ja käyttöikä lyhenee. Latauksen jakamiseen tupla-akuille on kätevintä käyttää latausrelettä.

Blue Sean latausrele on jännitehäviötön mekaanisen kytkentäkärkensä ansiosta. Rele yhdistää akut latautumaan kun jännitteen noustessa (13,6 V/30 sek, 13 V/2 min) ja erottaa ne jännitteen laskiessa latausjännitteen alle (12,1 V/10 sek, 12,75 V/30 sek). Laitteen tilan voi tarkistaa ledistä, joka kertoo mitä se kulloinkin tekee. Mitat: 69×69 mm. IP 67 -suojattu. Voidaan asentaa moottoritilaan. ISO8846 -hyväksyntä. Toimii 12 V/ 65 A latureille.

Latausrele veneeseen

Latausrele

Releen hinta on Maritimilla 59 euroa ja sen voi ostaa osoitteesta http://kauppa.maritimshops.fi/fi/mini-latausrele-scr-65a/9514801164/dp?openGroup=2115250 (MINI LATAUSRELE SCR 65A, Tuotenumero: 9514801164)

 

 

Lisää viikon venevarusteita löydät täältä.

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt