Viikon venevaruste, osa 3

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 
Share

Maritim veneilijän verkkokauppa: Blue Sea SystemsKalamies.com ja venevarusteiden aarreaitta Maritim veneilijän verkkokauppa tarjoavat joka viikko kesäkauden ajan uuden kalaveneisiin ja miksei muihinkin veneisiin sopivan varusteen esittelyn. Luvassa on aiheeseen liittyviä skaboja Kalamies.comin Facebookissa ja paljon hyviä vinkkejä onnistuneeseen veneilyyn.

VIIKKO 3

.

 

Blue Sea –sulakepesä

Mahdollisuus kytkeä kuusi sulaketta samaan korroosiovapaaseen pesään. Sulakkeen tehtävänä on suojata laitteen sähköisiä osia rikkoutumasta esimerkiksi silloin, kun laitetta käytetään väärin tai syntyy oikosulku.

Viallinen sähkölaite tai johto voi aiheuttaa oikosulun, koska sähkövirta ei enää kulje laitteen vastusten läpi, vaan se kulkee suoraan navasta toiseen. Siksi ei ole sama millaisessa paikassa sulakkeet ovat. Huono pesä ei välttämättä anna sulakkeen toimia kuten sen pitäisi.

45 euron hintaisen sulakepesän voi ostaa täältä: http://kauppa.maritimshops.fi/fi/sulakepesa-6-sulaketta/9514801638/dp?openGroup=2117299 (tuotekoodi 9514801638 ,SULAKEPESÄ 6 SULAKETTA)

Blue Sea Systems sulakepesä

Blue Sea sulakepesä

 

Lisää viikon venevarusteita löydät täältä.

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt