Viikon venevaruste, osa 2

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 
Share

Maritim veneilijän verkkokauppa: Blue Sea SystemsKalamies.com ja venevarusteiden aarreaitta Maritim veneilijän verkkokauppa tarjoavat joka viikko kesäkauden ajan uuden kalaveneisiin ja miksei muihinkin veneisiin sopivan varusteen esittelyn. Luvassa on aiheeseen liittyviä skaboja Kalamies.comin Facebookissa ja paljon hyviä vinkkejä onnistuneeseen veneilyyn.

VIIKKO 2

.

 

Blue Sea –päävirtakytkin

Kalaveneeseen ei kannata ostaa "hinnat alkaen" –elektroniikkaa. Noin kolmen kympin sijoituksella saa kytkimen, joka kestää kaikissa oloissa.

IP 66 –suojattu kytkin on kalamiehen valinta sillä IP66 –suojattu laite suojaa voimakkaalta vesisuihkulta tai aaltojen roiskeilta. Tällaiset laitteet asennetaan usein veneisiin, joissa ne altistuvat suoraan aalloille. Eli mikäli kytkin on esimerkiksi luukun alla kuten tässä Trackerissä, ei huolia ilmene.

Blue Sea -päävirtakytkin täyttää ISO ja CE-normit: virransieto 300 (jatkuva), 500 (5 minuuttia), 775 (minuutti) tai 1500 ampeeria (10 sekuntia).

Tuotteen voi lunastaa omakseen tasarahalla 30 euroa täältä: http://kauppa.maritimshops.fi/fi/paavirtakytkin-on-off/9514801050/dp?openGroup=2114800 (tuotekoodi: 9514801050 , PÄÄVIRTAKYTKIN ON-OFF)

Blue Sea päävirtakytkin

IP66-suojattu Blue Sea päävirtakytkin

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt