Viikon venevaruste, osa 1

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 
Share

Maritim veneilijän verkkokauppaKalamies.com ja venevarusteiden aarreaitta Maritim veneilijän verkkokauppa tarjoavat joka viikko kesäkauden ajan uuden kalaveneisiin ja miksei muihinkin veneisiin sopivan varusteen esittelyn. Luvassa on aiheeseen liittyviä skaboja Kalamies.comin Facebookissa ja paljon hyviä vinkkejä onnistuneeseen veneilyyn.

VIIKKO 1

.

 

Blue Sea usb-pistoke

Nykyisellä someaikakaudella ei ole hyvä, jos virta älypuhelimesta tai tabletista loppuu kesken. Voi olla, että joku käyttää pelkkää tablettia navigointiin, jolloin virrankulutus on suurta ja tiukan paikan tullen se ei saa loppua. Ja pitäähän ne kehukalat saada raportoitua vähintään Facebookiin.

Blue Sea Systems on amerikkalainen laatusähkökomponenttien valmistaja, joka on ratkaissut virransaannin yksinkertaisella tavalla: kaksois-usb liitännän omaavalla tupakansytyttimeen kytkettävällä pistokkeella. Sinänsä tuote on yksinkertainen ja näitä on marketit pullollaan, mutta niissä myytävät tuotteet on tarkoitettu pääosin autokäyttöön. Blue Sean etuna on myös suuri latausteho, 2,1 ampeeria, jolla saa ladattua hyvin vaikkapa iPadin.

Blue Sea on kosteudelta suojattu täysin korroosiovapaa pistoke, jossa on näppärästi kaksi ulostuloa. Laitteen päälle kiinnitetään kuminen suoja silloin kun sitä ei käytetä ja se on helppo vetää mukaansa jos vaikka autossa oleva on jostain syystä päässyt hukkumaan. Sen verran laadukkaasta tuotteesta on kysymys, että sen voi huoletta pitää veneessä koko kauden ajan valmiudessa.

Pistokkeen kampanjahinta on Maritimissa 26 euroa. Tuotteen voi ostaa suoraan tästä: http://kauppa.maritimshops.fi/fi/usb-pistoke-tup.syt.p-rasiaan/9514802614/dp?openGroup=2128795 (tuotekoodi: 9514802614, USB PISTOKE TUP.SYT.P-RASIAAN)

Blue Sea Systems USB-pistoke/laturi veneeseen

Blue Sea Systems USB-pistoke

Blue Sea Systems USB-laturi veneeseen

Blue Sea Systems USB-pistokkeella voi ladata kahta laitetta samanaikaisesti

Blue Sea Systems USB-laturi veneeseen

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt