Lowrance uutuudet vuoden alkuun 2013

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 
Share

Lowrance Elite-7 HDI

Lowrance julkaisi uutuuksia

Vene-elektroniikkavalmistajien kisa asiakkaista jatkuu hengästyttävällä tahdilla. Lowrance on juuri julkaissut uusia hieman halvemman pään laitteita, jotka tulevat Suomessa myyntiin helmikuussa ja ovat esillä Venemessuilla Helsingissä tuolloin. Yhdistelmälaitteen hinta on karvan alta tonnin, joten mikään älytön satsaus uusi Elite ei ole. Lisäksi esittelyyn pääsivät uudet venemiehille kohdennetut Link-sarjan VHF-puhelimet.

 

.

 

Elite-7 HDI

ELITE-7 on valikoiltaan hyvin samanlainen laite kuin pikkuveljensä ELITE-5 sillä erotuksella, että näyttö on 2" isompi. Lisäksi ELITE-7:ssa perinteinen ja DSI-kaikutekniikka on yhdistettynä samassa anturissa, joten käytössä on 83/200/455/800kHz taajuudet ja kaksi eri keilamuotoa.

Lowrance Elite HDI

Lowrance Elite-7 HDI

Oheisesta linkistä näkee tarkemmat speksit paremmin sekä lisätyt toiminnot ja ominaisuudet tositoimissa: http://www.lowrance.com/en-GB/Products/Elite-Series/

Suositushinnat
ELITE-7X-HDI kaikuluotain 745 €
ELITE-7M GPS 845 €
ELITE-7-HDI yhdistelmälaite 995 €

 

Insight Genesis -sovellus

Insight GenesisiVoit tehdä omat kartat liikkumiltasi vesialueilta Insight Genesis –sovelluksen avulla. Nauhoita kaikutiedosto alueelta, lataa se tietokoneen avulla Lowrancen webpalveluun, tarkastele tuotettua karttapohjaa ja lataa se takaisin laitteeseesi.

Sovellus tulee toimimaan kaikissa Lowrancen ELITE ja HDS –sarjojen laitteissa, toistaiseksi tuettuna ovat vain HDS-Touch -mallit .
Palvelu on maksullinen ja hinnoissa on kolme kategoriaa.Valittu palvelun laajuus määrittää taulukon mukaisesti kuinka monipuolinen kartta on, sekä käyttölaajuuden useiden laitteiden välillä ym. Suomen aluevalvontalaki rajoittaa tämän palvelun käyttöä Suomen aluevesillä: sisältäen kaikki merialueet ja muutamat järvet, joissa on rajavyöhykettä.

Lisätietoa hintoineen osoitteesta https://insightstore.lowrance.com/insightgenesis

 

UISTELIJALLE LINK-5 ja LINK-8 VHF puhelimet

Uudet kiinteät VHF-puhelimet tarjoavat kaikki laitteilta vaaditut perustoiminnot kompaktissa paketissa. Molemmissa on loogiset valikot, erittäin kirkkaat näytöt ja selkeät painikkeet. Link-8 sisältää vielä hieman lisää herkkuja kuten NMEA2000 -väylän sekä AIS-vastaanottimen, joka tuo turvallisuutta varsinkin vilkkailla väylillä uisteleville.

Lowrance Link-8 VHF puhelin

Lowrance Link-8 VHF-puhelin

Lowrance Link-5 VHF-puhelin

Lowrance Link-5 VHF-puhelin

 

Lisätietoa http://www.lowrance.com/en-GB/Products/VHF-AIS/Link-5-en-gb.aspx

Suositushinnat
LINK-5 225 €
LINK-8 459 €

 

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt