Motonet avasi uuden tavaratalon Turkuun

Käyttäjän arvio:  / 8
HuonoinParas 
Share

motonet turkuMotonet avasi uuden, isomman tavaratalon Turussa

Motonet-ketju avasi 8. huhtikuuta uuden, ketjun tähän mennessä suurimman tavaratalon Turussa. Uusi tavaratalo, josta löytyy myymäläpinta-alaa peräti 3500 neliötä, sijaitsee Turussa osoitteessa Pläkkisepänkatu 2. Kalastusosasto on 280 neliön kokoinen ja jos tähän lisätään vielä veneily- ja eräosastot on pinta-alaa yhteensä noin 500 neliömetrin verran.

.

 

Uuden liikkeen hyllyt notkuvatkin erilaisia kalastusvälineitä niin satunnaisen mökkikalastajan kuin aktiiviharrastajankin tarpeisiin. Vaikka hyllyiltä löytyykin suorastaan häkellyttävän paljon tavaraa, on etsityn löytäminen helppoa kiitos järjestelmällisen esillepanon. Motonetin Turun tavaratalossa, kuten muissakin Motonetin myymälöissä, työskentelee kalastuksen asiantuntijoita kalastusosaston hoitajina.

Kalastuspuolelta löytyvät kaikki Suomen merkittävät tavarantoimittajat. Yksinmyyntioikeudella Motonetista löytyy Wataya, Kinetic, Westin ja Magic Minnow. Uutena aluevaltauksena Motonet myy Airflon perhokalastustarvikkeita. Motonetin myymälöissä järjestetään jatkuvasti kalastusvälineiden esittelyä ja neuvotaan niiden oikeaoppiseen käyttöön tuote-edustajien ja kalastusalan ammattilaisten toimesta. Odotettavissa on myös painettuja opuksia, joiden avulla halutaan opastaa asiasta innostuneita kalastuksen saloihin.

motonet, turku

Turun uusi tavaratalo on Motonetin toistaiseksi suurin

motonet, turku

Uuden tavaratalon kalastusosasto on melkein 300 neliön kokoinen

motonet, turku

Ostajat Teemu Pajulo ja Nikolai Holttinen sekä kalastusosaston hoitaja Mika Siitonen (keskellä) toivottavat asiakkaat tervetulleeksi uuteen tavarataloon

 

Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt