Vieheenrakennuksen SM 2008 satoa - Taneli

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 
Share
Helpolla ei tuo viehe syntynyt. 3kk aikaa vierähti...

3 kertaa revin lakat päältä pois valmiista vieheestä ja muutin pyrstön kulmaa... Yhden kerran viehe lenti nurkkaanki kun runkolanka katkesi, kun koitin saada sitä uimaan mieleisellä tavalla.

. Kaivoin kuitenkin vieheen nurkasta muutaman päivän päästä ja porasin entisen runkolangan pois ja istutin paikalle uuden. Siinä vaiheessa koversin suun ontoksi. Vieheen pudottua uittoaltaaseen ja samantien kun aloittaa vedon viehe kurnuttaa kuin sammakko, juuri tuon onton suun takia. Ilmakupla jää suuhun ja on kuin kaikukoppa.

Viehe sisältää lyijyä, balsaa, korkkia ja lakkaa varmaa yli 100 kerrosta. Ohkanen siivu balsaa, jonka päälle korkista muovailtu muotoja, lyijyä on myös painotukseen käytetty. Pohjalakkaus kertoja on tosiaan monta, toki niitä on aina hiottu jonkin verran pois.

Kaikki kylässä käyneet saivat vieheen käteen ja kertoa oman mielipiteensä siitä. Sen mukaan korjauksia tein kun parhaaksi näin. Alkuperäinen tarkoitus oli, että viehettä uitetaan myös pääpuoli päästä. Eli olisi toiminut jerkkinä. Jostain oli kuitenkin luovuttava ja pääpuolesta uittaminen sai jäädä taka-alalle.Image
Image
Share
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt