Kalamiehen vehkeet

     
  Täältä löydät wanhat tavarat ja niiden tarinat
abu.jpg
     
  Voit lähettää omat antiikkiartikkelisi julkaistavaksi painamalla allaolevaa "Uusi..." -linkkiä...  
   Huom: "Uusi..." -linkki näkyy vain jos olet rekisteröitynyt.  
     
     

Suomalaisvalmistaja Ursukin uusi Gemino Venture on ultrakevyt aktiiviseen vesiharrastamiseen suunniteltu kuivapukupuku, joka soveltuu erinomaisesti myös kalastukseen. Gemino Venture edustaa uudenlaista ajattelua kuivapukujen valmistuksessa. Turvallisuuden lisäksi Venturessa on selvästi otettu huomioon myös käyttömukavuus jopa tyylikkyys. Käyttömukavuus korostuu puvun painossa ja sen istuvuudessa. Puettuna Venture ei nimittäin juurikaan eroa mistä tahansa kuoriasusta tai niinikään Ursukin valmistamasta Multi Purpose Suitesta eli MPS-puvusta.

.

Lue lisää: Ursuit Gemino Venture Aktiivikalastajan ykkösvaihtoehto

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)

ursuit ja kuhaNyt kun kesähelteet vihdoinkin hellivät veneilevää kansaa tekee merellä tai järvellä liikkuessa helposti mieli antaa auringon lämmittää ihoa, jota ei ole kuluvana suvena paljoa tarvinnut Suomessa paljastella. Vedet ovat tällä hetkellä helteistä huolimatta kuitenkin järjestään noin kahdenkymmenen celsiusasteen, tai jopa sen alle, lukemissa, joten pelastusliivien käyttö on tänä kesänä normaaliakin tärkeämpää.

Vaikka uimataidot olisivatkin kohdillaan veteen varaan joutunut jäähtyy yllättävän nopeasti koleahkossa vedessä ja tulokset voivat olla kohtalokkaat.

.

Lue lisää: Pelastusliivit pelastavat hengen myös kesähelteillä

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)

Alakategoriat

 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt