Vieheenrakennus

Kalamies.com sekä yhteistyökumppanit Adita , IH-monistus , Kalakaiman Kalamatkat , Kosto-uistin ja Kalaelämys , Kalastus-lehti , Riihimäen Erämessut , Santico Trading , Samfishing , Turun Pyyntiväline , Tyrskytaimen , Wake Fishing , Wobbleri , Ylläksen Yöpuu , Ylläs Ski , Ylivieskan Urheilu ja Lelu järjestää...

JUNIORIT HUOM!! Tiuran Uistin palkitsee parhaan alle 18-vuotiaan viehenikkarin.
Palkinnon saajan valitsee Tiuran edustaja ja tämän palkinnon saaminen ei estä saamasta muita palkintoja. Palkinnon voi saada mistä sarjasta tahansa. Vielä ehdit mukaan!

Lue lisää!
.

Lue lisää: Vieheenrakennuksen Avoimet SM-kilpailut 2008

Kirjoita kommentti (12 Kommentit)
Heti kilpailusta luettuani, päätin että tähän osallistutaan, vaikka pelkän kokemuksen vuoksi! Seuraavaksi muutaman päivän miettiminen, minkälaisen sitä tekisi. Ideoita ei meinannut syntyä millään, ja kun silloin oli mielessä että perinteisellä uistimella tätä tuskin voitetaan, kuumeinen pohdinta jatkui muutaman päivän. Ideat kulkivat laidasta laitaan.

.

Lue lisää: Vieheenrakennuksen SM 2008 satoa - Operaatio Hauenmurha

Kirjoita kommentti (3 Kommentit)

RP-Vaapun suunnittelin 80-luvulla Oulujoen taimenia ja lohia varten.  Sitten perhokalastus vei miehen kymmeneksi vuodeksi, jonka jälkeen aloitin uistelun moottoriveneellä. Saaliskalana oli kuha, jota yritin puolitoista kesää kaikilla tunnetuilla kuhauistimilla, mutta melkein turhaan. Kerran kauniina kesäpäivänä laitoin perään parikymmentä vuotta vanhat omatekoiset ja sitten alkoi kuhaa tulla. Sen jälkeen olen tehnyt omaa ja nykyisin myös kavereiden kalastusta varten RP-vaappuja.

Image


.

Lue lisää: Vieheenrakennuksen SM 2008 satoa - RP-Vaappu

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt